Добредојдовте! Стигнавте до веб-локацијата на Zapp. Веќе не е оној Зап од минатото, таа компанија за мобилни телефони, туку едноставна страница со се што мислам дека е добро.
           Имав Zapp телефон додека не се затвори компанијата. Сега го користам доменот и ми е полесно да пристапам со мојот мобилен телефон. Доколку сакате да креирате и блог или веб-страница / онлајн продавница, тоа можете да го направите од овде, со еден клик. Ви посакувам убав ден / ноќ !!!

© 2001 - 2022 Zapp

Red Pocket Mobile