Dorinte netraite

 
          E noapte tarziu. Afara e luna plina. Stelele, parca pictate, acopera cerul intunecat. Imi imaginez, ca tu esti langa mine si suntem undeva afara, asteptand trenul. E ger. Ma privesti cu drag. In gara, aproape, nu mai e nimeni. Doar un alt tren, sta nemiscat pe o alta linie. Incet, a inceput sa ninga. In timp ce-mi povestesti din viata ta,fulgi de nea, se topesc usor, pe chipul tau frumos. Brusc, te opresc din povestit. Te sarut usor. Bratele tale,ma cuprind si ma atragi mai mult spre tine. Suntem lipiti unul de altul. Te doresc si mai mult! Traiesc fiecare clipa, alaturi de tine. 
          In sfarsit, trenul a venit. Nu prea e multa lume in gara. Cu pasi repezi, urcam in tren. Spre uimirea noastra, toate becurile sunt stinse inauntru. Si mai grozav este faptul ca, suntem doar noi doi in vagonul respectiv. Dupa cateva minute, trenul pleaca. Din bratele tale, privesc pe geam. Luminile de afara parca fug din fata noastra...parca e un joc de lumini. Sa privesc pe geam, cand merg cu trenul, ma fascineaza de fiecare data. Imi intorc privirea spre tine. Tu usor, obosit imi zambesti usor, iar cu palma ta dreapta,imi mangai obrazul. Ma saruti... Eu ametit de sarut, imi apas si mai mut buzele de buzele tale. 
           In cateva secunde ne-am trezit fara haine pe noi doi. Trupul tau era unit cu trupul meu, devenit un singur trup, un singur dulce pacat. Am facut amor. Dupa un timp, observam ca incetineste trenul. Ne-am imbracat repede si am coborat in statie, sa plecam spre casa. 
           A fost bine in tren. Nu a venit niciun controlor de bilete. N-am fost deranjati, ci doar fericiti impreuna.
           Asa ceva as fi vrut sa traiesc eu in viata reala. Din pacate, viata imi ofera o alta realitate, mai trista, in singuratate si nedorita. Doar in lumea mea imaginara, pot sa te am. Dar si acolo este greu pentru ca, nu este ca si-n realitate. Totul se repet mereu, la nesfarsit... si doare, al naibii de tare...
     

Tu m-ai ametit cu un sarut

De mine, eu, m-am mai stiut

Uitasem de lumea reala

Te doresc in fiecare seara

orange.ro

© 2001 - 2021 Zapp

Red Pocket Mobile