Va informam ca incepand cu 1 decembrie 2017 serviciile Zapp de internet fara abonament (cartela preplatita) nu mai sunt disponibile si din motive de ordin tehnic, SIMul dvs Zapp va deveni nefunctional. Din 1 decembrie 2017 veti beneficia de restituirea creditului existent la data dezactivarii SIM-ului sau puteti migra la o cartela Telekom, caz in care beneficiile din optiuni impreuna cu creditul la data de 30 Noiembrie 2017 vor fi transferate pe noul SIM impreuna cu 5 euro credit CADOU de la Telekom. Pentru aceasta este necesar sa mergeti intr-un magazin Telekom in urmatoarele 30 zile de la 1 noiembrie 2017.

Utilizarea produselor şi serviciilor Zapp

1. Informaţii generale despre produsele şi serviciile Zapp

Traficul de date reprezintă minutele de conectare la Internet. Unitatea de taxare pentru:

 • Trafic date - 1 secundă. Preţurile şi tarifele menţionate pe acest site nu includ TVA. La toţi termenii şi condiţiile precizate în acest document se adaugă şi clauzele contractuale specifice din contractul de abonament.

2. Servicii

2.1. ZappMobile Portal Conţinutul este furnizat de către terţe părţi. Telemobil nu îşi asumă responsabilitatea pentru corectitudinea informaţiilor, responsabilitatea Telemobil fiind limitată în condiţiile specificate în contractul de abonament.

3. Acoperire

Harta de acoperire Zapp este generată cu ajutorul unui software specializat de predicţie. Ariile pot suferi modificări datorită schimbărilor de locaţie ale transmiţătoarelor. Deşi dorim ca hărţile de acoperire să fie cât mai exacte, cât mai precise, informaţiile furnizate de către acestea nu reprezintă o garanţie a disponibilităţii serviciului. Funcţionarea tuturor produselor care folosesc tehnologia radio, incluzând aici televizorul şi radioul, este influenţată de către condiţiile fizice locale care pot interfera cu semnalul radio.

Ca şi în cazul oricăror servicii de telefonie mobilă, calitatea semnalul poate fi alterată în tunele, subsoluri, lifturi, parcări subterane, intersecţii de drumuri sau suprafeţe împădurite. Funcţionarea telefonului Zapp la parametrii normali poate fi alterată in interiorul construcţiilor din beton armat. În tren sau alte vehicule aflate în mişcare şi nedotate cu antenă exterioară, calitatea semnalului poate fi afectată.

De asemenea, aceasta din urmă este influentaţă şi de către condiţiile meteorologige sau topografice (formaţiuni muntoase, păduri) pot influenţa calitatea semnalului. Din aceste motive, aria acoperită este garantată în proportie de 90%, atât din punct de vedere al teritoriului cât şi al numărului de localităţi acoperite. Pentru a fi sigur asupra tipului şi calităţii acoperirii dintr-o anumită zonă, vă rugam să obţineţi confirmarea expresă din partea reprezentanţilor Zapp.

În prezenţa factorilor perturbatori, naturali sau artificiali, calitatea acoperirii (exterioare) nu este garantată. În cazul zonelor aflate la extremităţile ariei acoperite, calitatea semnalului într-un anumit punct scade în funcţie de distanţa la care acesta se află fată de site. Pentru a îmbunătăţi calitatea acoperirii în timp ce te afli la volan, poţi folosi o antenă externă; în cazul sporiri acoperirii într-o anumită clădire, aceasta se poate realiza prin instalarea în exteriorul construcţiei a unei antene Yagi.

4. Interconectare

Ca urmare a Deciziei nr. 546 din 25.03.2008, având în vedere deprecierea cursului euro/dolar, tarifele de interconectare Telemobil sunt exprimate în EURO. În consecinţă, acordurile de interconectare aflate în derulare înaintea datei de 25.03.2008 vor fi modificate.

Acordurile de interconectare intrate în vigoare după această dată, vor cuprinde urmatoarele tarife:

4.1 Tarifele aferente serviciului de implementare şi folosire a capacităţii de interconectare

De comutare

 • INSTALARE: Deschiderea unui nou Punct de Interconectare:800 EURO per PoI Instalare Port Capacitate: 460 EURO per 2Mbit/s Reconfigurarea Capacităţii: 460 EURO per port de 2Mbit/s
 • UTILIZARE: Chirie Port Capacitate: 70 EURO per port de 2Mbit/s

De transmisiuni

 • INSTALARE: Instalare echipament transmisiuni: 2300 EURO per echipament Instalarea/dezinstalare/reconfigurare interfaţă 2Mbit/s*: 380 EURO per flux 2Mbit/s (pentru capacitatea suportată de echipamentul de transmisiuni. Dacă upgrade-ul de capacitate implică upgrade/schimb de echipament de transmisiuni, se aplică din nou tariful de instalare echipament transmisiuni).
 • UTILIZARE: Chirie linii închiriate pe distanţe scurte (< 50 km): 315 EURO lunar per link 2 Mbit/s (interconectare directă) Chirie linii închiriate pe distanţe scurte (< 50 km): 270 EURO per link 2Mbit/s interconectarea unei terţe părţi.

Tarife valabile începând cu 01.05.2009.

4.2 Condiţii:

Tarifele sunt exprimate în EURO şi nu includ TVA. Tarifarea apelurilor de voce se face la secundă din prima secundă. Pentru distanţe mai mari de 50 km, tarifele pentru linii închiriate se stabilesc în funcţie de soluţia tehnică gasită, dacă Telemobil o poate oferi. Tarifele serviciului de implementare şi folosire a capacităţii de interconectare şi tarifele asociate serviciului Linii inchiriate pentru interconectare se vor aplica ponderat, în funcţie de volumele de trafic schimbate între părţi, conform formulei Sp = St * TO / Ttotal, unde:

 • Sp = suma de plată lunară facturată de către Telemobil pentru serviciile asociate interconectării; * St = suma tarifelor lunare pentru serviiciile asociate interconectării
 • TO = traficul de abonat generat în reţeaua Operator şi terminat în reţeaua Telemobil
 • Ttotal = total trafic de abonat schimbat între Părţi (suma dintre traficul terminat de Operator în reţeaua Telemobil şi traficul terminat de Telemobil în reţeaua Operator)
 • TO / Ttotal = ponderea traficului terminat de Operator în reţeaua Telemobil în traficul de abonat total schimbat între părti.

Această formulă se va aplica începând cu momentul în care: Ttotal > 75 000 min per E1. În cazul în care Ttotal < 75 000 min per E1, Operatorul va plăti întreaga sumă.

4.3 Adresa comutatoarelor unde se realizeaza interconectarea:

 • DCS1-Bucuresti - Calea Bucuresti nr. 2B Bis, Balotesti, Jud. Ilfov
 • DCS2-Cluj - Comuna Feleacu, str.Televiziunii FN, Jud. Cluj
 • DCS3-Craiova - DRTV Craiova, str.Bariera Valcii FN
 • DCS4-Bacau - DRTV Saucesti, Calea Romanului FN, Saucesti, Jud. Bacau
 • DCS5-Timisoara - Str. Legumiculturii nr. 8A, Timisoara, Jud. Timis

4.4 Interconectare Telemobil - Furnizori de servicii de informaţii privind abonaţii

În conformitate cu Legea 304/2003, Telemobil va pune la dispoziţia furnizorilor de servicii privind abonaţii sau de registre ale abonaţilor, la cererea rezonabilă a acestora toate informaţiile relevante.

Condiţiile în care Telemobil va pune la dispoziţie aceste informaţii pot fi consultate aici..

Furnizorii de servicii privind abonaţii sau de registre ale abonaţilor vor completa şi trimite prin poştă către Telemobil "Cererea de punere la dispoziţie a informaţiilor privind abonaţii"

Cererea poate fi descarcată de aici.

Pagina a fost actualizata in 18.05.2009

web design by avantaj net