Incepand cu data de 1 decembrie 2017 Oferta la cartela preplatita Telemobil nu mai este valabila.

Va informam ca incepand cu 1 decembrie 2017 serviciile Zapp de internet fara abonament (cartela preplatita) nu mai sunt disponibile si din motive de ordin tehnic, SIMul dvs Zapp va deveni nefunctional. Din 1 decembrie 2017 veti beneficia de restituirea creditului existent la data dezactivarii SIM-ului sau puteti migra la o cartela Telekom, caz in care beneficiile din optiuni impreuna cu creditul la data de 30 Noiembrie 2017 vor fi transferate pe noul SIM impreuna cu 5 euro credit CADOU de la Telekom. Pentru aceasta este necesar sa mergeti intr-un magazin Telekom in urmatoarele 30 zile de la 1 noiembrie 2017.

Zapp Online cu ACOPERIRE URBANĂ

Zapp Online cu ACOPERIRE URBANĂ

Vrei internet mobil de super viteză? Ai până la 7,2 Mbps în 23 de oraşe din România şi modemuri 3G de ultimă generaţie. Trafic nelimitat, fără abonament, fără obligaţii.


Nu se ofera o viteza minima garantata.

Descriere

3 luni de acces nelimitat la Internet. Simplu, rapid şi uşor de folosit. Foloseşti net când ai nevoie, plăteşti doar cât foloseşti.

Pachetele preplătite Zapp Online cu ACOPERIRE URBANĂ îţi oferă:

  • Mobilitate
  • Viteză de până la 7,2 Mbps
  • Conectare la laptop şi desktop

Preţuri

Pachetul Zapp Online cu ACOPERIRE URBANĂ conţine: modemul 3G USB stick MF-626 şi cardul SIM 3G preactivat cu acces la Internet timp de 3 luni. FĂRĂ ABONAMENT!

Zapp Online cu ACOPERIRE URBANĂ (3G)
Internet nelimitat Preţ
3 luni 223 RON

Preţurile afişate conţin TVA.

NOTE

Serviciile accesate prin intermediul pachetului preplătit sunt guvernate de Condiţiile Generale de Furnizare a Serviciilor de Telecomunicaţii Preplătite, în vigoare la data achiziţionării produselor, disponibile pe site precum şi la punctele de comercializare a pachetelor. Achiziţionarea acestui pachet presupune că utilizatorul a luat cunoştinţă de Condiţiile Generale astfel menţionate.

Politica de utilizare: Traficul peste 3 GB/luna este limitat la o viteză de download de până la 128 kbps, urmând a reveni la valoarea inţială (de până la 3,6 Mbps) în următoarea lună calendaristică.

Aria de acoperire 3G Zapp cuprinde următoarele 23 de oraşe: Alba-Iulia, Arad, Bacău, Baia Mare, Brăila, Braşov, Bucureşti, Buzău, Cluj-Napoca, Constanţa, Craiova, Deva, Focşani, Galaţi, Iaşi, Oradea, Piteşti, Ploieşti, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Târgu Mureş, Timişoara.

Caracteristici

Pachetele preplătite îţi oferă:

  • 3 luni de acces NELIMITAT la Internet de la prima utilizare. HIPER VITEZĂ!
  • Viteza de până la 3,6 Mbps in 23 de orase* pentru pachetul Zapp Online cu ACOPERIRE URBANĂ
  • Libertate totală: fără abonament, fără obligaţii
  • Conexiune stabilă la Internet
  • Instalare rapidă şi uşoară a modemului USB şi utilizare imediată a serviciului

* Aria de acoperire 3G Zapp cuprinde următoarele 23 de oraşe: Alba-Iulia, Arad, Bacău, Baia Mare, Brăila, Braşov, Bucureşti, Buzău, Cluj-Napoca, Constanţa, Craiova, Deva, Focşani, Galaţi, Iaşi, Oradea, Piteşti, Ploieşti, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Târgu Mureş, Timişoara.

Opţiuni reîncărcare

După epuizarea perioadei iniţiale de acces la Internet inclusă în pachet, poţi reîncărca, începând de la 1,9 € credit, una din opţiunile de acces Internet, folosind cartelele de reîncărcare sau tichetele de reîncărcare electronică disponibile în reţeaua de distribuţie Zapp NoPay. TVA-ul se achită la achiziţionarea creditului.

Opţiuni acces internet
Valabilitate Credit
1 zi nelimitat1 24h 1,9 €
1 lună nelimitat2 30 zile 9 €
3+1 luni nelimitat3 120 zile 27 €

Sumele nu conţin TVA şi nu presupun plata efectivă în bani din partea cumpărătorului. Sumele reprezintă credit în servicii Zapp şi tarifele prezentate reprezintă tarife Zapp pentru furnizarea serviciilor. Tarifele nu sunt direct proporţionale cu preţurile cartelelor de reîncărcare sau ale reîncărcării electronice.

Politica de utilizare:

1 Opţiunea este valabilă 24 de ore de la activare, fără limitarea vitezei in acest interval de timp.
2Traficul peste 1 GB este limitat la o viteză de download de până la 128 kbps. Opţiunea este valabilă 30 de zile de la achizitionare.
3 Traficul peste 1,5 GB/luna este limitat la o viteză de download de până la 128 kbps, urmând a reveni la valoarea inţială de până la 3,6 Mbps în următoarea lună calendaristică. Opţiunea este valabilă 120 de zile de la achizitionare.

Tarifele sunt valabile de la data de 20 august 2009 şi au fost afişate la data de 20 iulie 2009.

De unde cumpăr

web design by avantaj net