Incepand cu data de 1 decembrie 2017 Oferta la cartela preplatita Telemobil nu mai este valabila.

Zapp NoPay

Zapp NoPay

Bucură-te de cel mai mare credit iniţial oferit la achiziţionarea unui pachet cu serviciu de voce preplătit!

Descriere

Zapp NoPay îţi aduce avantaje unice!

 • poţi să dai bip în orice reţea, să apelezi numere netaxabile şi să primeşti apeluri şi mesaje text (SMS) chiar şi atunci când creditul tău este 0.
 • la fiecare 60 minute de apeluri primite din alte reţele iţi extindem perioada de valabilitate cu 90 de zile.
 • mai mult, dacă perioada de valabilitate expiră, poţi să dai bip prietenilor tăi din orice reţea, să apelezi numerele netaxabile şi să primeşti apeluri şi mesaje text pentru încă 300 de zile.

Caracteristici

Perioada de valabilitate şi perioada de graţie

Creditul iniţial poate fi folosit timp de 360 de zile din ziua efectuării primului apel. În timpul perioadei de valabilitate poţi să efectuezi convorbiri naţionale şi internaţionale în limita creditului disponibil.

Beneficiu Zapp NoPay

La fiecare 60 de minute de apeluri primite din alte reţele, îţi extindem perioada de valabilitate cu 90 zile. Când îţi reîncarci contul, perioada de valabilitate corespunzătoare valorii reîncărcate este adăugată la valabilitatea curentă inainte de reîncărcare, iar perioada de valabilitate cumulată nu poate depăşi 720 zile.

Când rămâi fără credit în perioada de valabilitate, poţi în continuare să dai bip în orice reţea, să apelezi numere netaxabile şi să primeşti apeluri şi mesaje text (SMS). Perioada de graţie este de 300 zile şi urmează perioadei de valabilitate.

Astfel, indiferent dacă mai ai credit disponibil în contul tău când ai ajuns în ultima zi de valabilitate, începând din ziua următoare urmează perioada de graţie.
În perioada de graţie poţi în continuare să dai bip în orice reţea, să apelezi numere netaxabile şi să primeşti apeluri şi mesaje text (SMS).

Creditul neconsumat este păstrat în perioada de graţie. Pentru a putea să îţi foloseşti creditul, trebuie să reîncarci:

 • Imediat ce ai acumulat 60 de minute de apeluri primite, creditul devine disponibil să îl foloseşti în următoarele 90 zile
 • Cu cartele de reîncărcare sau prin reîncărcare electronică. Vei primi perioada de valabilitate corespunzătoare valorii reîncărcate.

Preţuri

Tarife

Zapp NoPay
Tarif apel efectuat în alte reţele Naţionale şi Internaţionale Zona 0 (fix şi mobil) (€/minut)
Tarif apel efectuat în reteaua Zapp (€/minut)
0,16 0,08
SMS naţional Tarif SMS trimis (€/SMS)
0,04
Tarife apeluri internaţionale
Zona 0
Zona 1
Zona 2
0,16 €/min 0,55 €/min 3,5 €/min

Zonele internaţionale Zapp NoPay.

Sumele nu conţin TVA şi nu presupun plata efectivă în bani din partea cumpărătorului. Sumele reprezintă credit în servicii Zapp şi tarifele prezentate reprezintă tarife Zapp pentru furnizarea serviciilor. Tarifele nu sunt direct proporţionale cu preţurile cartelelor de reîncărcare sau ale reîncărcării electronice.

Activează-ţi extraopţiunile Zapp BUZZ şi Internaţional NoPay şi ai mii de minute (voce şi Messenger) şi tarife speciale la apelurile internaţionale!

Reîncărcarea creditului

Cartele de reîncărcare

 • Razuieşte cu atenţie zona gri de pe spatele cartelei
 • Formează 1233 de pe telefonul tău Zapp NoPay şi urmează instrucţiunile. La un moment dat va fi necesară introducerea codului unic de reîncărcare de pe cartela de reîncărcare. Codul de reîncărcare poate fi folosit o singură dată.
Credit Preţ cu TVA inclus Perioada valabilitate (zile) Perioada graţie (zile)
4€ 4,96€ 60 300
7€ 8,68€ 90 300
10 € 12,40 € 120 300
15 € 18,60 € 120 300

Valoarea înscrisă pe cartela de reîncărcare reprezintă credit, în servicii de voce, SMS, după caz date şi alte servicii preplătite furnizate de Zapp, conform ofertei disponibile. Preţul final al cartelei poate diferi de preţul înscris, în funcţie de politica de vânzare a fiecărui distribuitor.

Reîncărcare electronică

 • Când soliciţi reîncărcarea contului tău cu o anumită valoare, vei primi un tichet cu codul unic de reîncărcare şi valoarea de reîncărcare corespunzătoare înscrisă pe el
 • Formează 1233 de pe telefonul tau Zapp NoPay şi urmează instrucţiunile. La un moment dat va fi necesară introducerea codului unic de reîncărcare de pe tichetul electronic.Codul de reîncărcare poate fi folosit o singură dată.
Credit Preţ cu TVA inclus Perioada valabilitate (zile) Perioada graţie (zile)
4€ - 6€ 4,96€ - 7,44€ 60 300
7€ - 9€ 8,68€ - 11,16€ 90 300
10 € 12,40 € 120 300
15 € 18,60 € 120 300

Valoarea înscrisă pe bonul de reîncărcare electronică reprezintă credit, în servicii de voce, SMS, după caz date şi alte servicii preplătite furnizate de Zapp, conform ofertei disponibile. Preţul final al bonului de reîncărcare electronică poate diferi de preţul înscris, în funcţie de politica de vânzare a fiecărui distribuitor.
Poţi alege orice valoare întreagă între 4 € şi 9 €, precum şi alte 2 valori: 10 € şi 15€

Transfer Credit

Cu serviciul de transfer credit poţi oferi credit din contul tău către orice utilizator Zapp NoPay. Poţi transfera 1 €, 2 € sau 3 € (fără TVA) , în funcţie de creditul tău disponibil.

Contul Zapp NoPay căruia îi transferi creditul primeşte valabilitate în plus, după cum urmează:

Credit (fara TVA) Perioada valabilitate (zile) Perioada gratie (zile)
1,00 € 7 300
2,00 € 14
3,00 € 21

Utilizatorul Zapp NoPay care primeşte creditul nu va putea să transfere credit la rândul său în următoarele 30 de zile.

Oricând doreşti să foloseşti acest serviciu formează 123 de pe telefonul tău Zapp NoPay şi urmează instrucţiunile.

Telefoane

Telefoane compatibile cu serviciul Zapp NoPay

În condiţiile în care nu deţii un terminal Zapp, poţi achiziţiona pachetul cu telefonul Z168i la preţul 124 RON (TVA inclus), cu telefonul Z320i la preţul 155,26 RON (TVA inclus) sau cu telefonul Z1130 la preţul 82,32 RON (TVA inclus).

Cu acest pachet beneficiezi de un telefon cu un număr în reţeaua Zapp, care conţine un credit iniţial de 20 EUR pentru pachetele cu Z168i şi Z320i, respectiv 4 EUR pentru pachetul cu Z1130, credit activ 360 de zile din ziua efectuării primului apel.

Poţi efectua apeluri naţionale, internaţionale şi trimite mesaje scrise (SMS) naţionale. Când creditul tău este 0 €, poţi să dai bip către orice reţea, să apelezi numere netaxabile* şi să primeşti apeluri şi mesaje text (SMS), timp de 360 de zile de valabilitate.

Cu cât primeşti mai multe apeluri de la prietenii tăi din alte reţele, cu atât vorbeşti mai mult şi primeşti valabilitate mai mare, deoarece la fiecare 60 de minute de apeluri primite din alte reţele, îţi extindem perioada de valabilitate cu 90 de zile!

Dacă perioada de valabilitate expiră, poţi să dai bip prietenilor tăi din orice reţea, să apelezi numerele netaxabile şi să primeşti apeluri şi mesaje text, pentru următoarele 300 de zile!

* Apel de urgenţă (112), Pompieri (981), Poliţia (955), Salvarea (961), Relaţii Clienţi (123)

Numere utile

Servicii Zapp NoPay

Serviciul Clienţi

Uşor de accesat şi netaxabil - formează 123 de pe telefonul tău Zapp NoPay de fiecare dată când ai nevoie de o informaţie despre planul tău tarifar, credit sau cum să faci o reîncărcare.

În plus, serviciul poate fi apelat din orice altă reţea naţională, formând numărul 0788.123.123 (tarif normal).

Interogare Credit

Oricând vrei să îţi verifici creditul, formează 1234 de pe telefonul Zapp NoPay.
Ai şi opţiunea de a trimite un mesaj scris (SMS) cu textul "info" la 1234 şi de a primi, tot prin SMS, informaţii despre creditul tău.

Accesul si utilizarea nu te costa nimic.

Reîncărcare

Pentru a-ţi reîncărca contul, formează 1233 de pe telefonul tău Zapp NoPay şi urmează instrucţiunile.

Accesul si utilizarea nu te costa nimic.

Numărul meu de telefon

Pentru a verifica oricând numărul tău Zapp, formează 1244 pentru a-l asculta. Accesul si utilizarea nu te costa nimic.

Mesageria vocală

Apelează 222 pentru a asculta mesajele vocale primite în timpul în care telefonul tău era închis sau nu erai disponibil. Serviciul este netaxabil.

Cum activezi Extraopţiunile Zapp BUZZ

Trimite un SMS, netaxabil, cu textul "activare" sau "da" la:

 • 100 pentru a activa Extraopţiunea Zapp BUZZ 1000
 • 200 pentru a activa Extraopţiunea Zapp BUZZ 5000

Extraopţiunea se reînnoieşte automat în fiecare lună dacă ai cel puţin 3, respectiv 6 € credit în cont.

Extraopţiunile pot fi activate/reactivate până la cel târziu 24 Martie 2013, de către toţi utilizatorii Zapp NoPay. TVA-ul se achită la achiziţionarea pachetului Zapp NoPay sau la reîncărcare.

Poţi alege oricând să schimbi extraopţiunile Zapp BUZZ între ele prin dezactivarea extraopţiunii curente şi activarea celeilalte. Spre exemplu, dacă ai activă Extraopţiunea Zapp BUZZ 1000 iar la un moment dat doreşti să activezi Extraopţiunea Zapp BUZZ 5000, se procedează astfel:

 • Trimiţi mesaj pentru dezactivarea opţiunii Zapp BUZZ 1000. Opţiunea se va dezactiva după expirarea celor 30 de zile de valabilitate. Minutele rămase neconsumate se vor pierde;
 • Dupa dezactivarea opţiunii Zapp BUZZ 1000, trimiţi mesaj pentru activarea opţiunii Zapp BUZZ 5000. Opţiunea Zapp BUZZ 5000 va avea perioadă de valabiliatea 30 de zile din ziua activării.

Pentru a verifica minutele şi SMS-urile disponibile la un moment dat din Extraopţiunea ta, trimite SMS netaxabil cu textul "info" la 888 şi vei primi prin SMS consumul curent al Extraopţiunii.

Dezactivarea extraopţiunii Zapp BUZZ

Poţi solicita dezactivarea extraopţiunii trimiţând un SMS netaxabil cu textul "dezactivare" sau "nu" la:

 • 100 pentru extraopţiunea Zapp BUZZ 1000
 • 200 pentru extraopţiunea Zapp BUZZ 5000

Dezactivarea se va aplica după expirarea perioadei de valabilitate de 1 lună a extraopţiunii. Chiar şi după dezactivarea extraopţiunii Zapp BUZZ ai posibilitatea să o activezi din nou trimiţând un SMS, netaxabil, cu textul "activare" la 100/200.

Reactivează-ţi telefonul

Reactivează-ţi telefonul cu Zapp NoPay!

Acum poţi să-ţi reactivezi telefonul pe Zapp NoPay.
Îţi oferim ca bonus 4 € credit din care îţi activăm opţiunea Zapp BUZZ 1000 în valoare de 3 €.

Reactivarea telefonului este disponibilă în magazinele Zapp şi la partenerii autorizaţi.

web design by avantaj net