Incepand cu data de 1 decembrie 2017 Oferta la cartela preplatita Telemobil nu mai este valabila.

Zapp Global Free

Zapp Global Free

Apeluri gratuite nelimitate, oriunde în lume! Zapp Global Free este un serviciu unic Mobil - PC care îţi permite să suni şi să fii sunat de oriunde în lume de pe un PC conectal la Internet.

Descriere

Zapp Global Free este un serviciu unic Mobil-PC care îţi permite să suni şi să fii sunat de oriunde în lume.

Începe acum să profiţi de aceste beneficii! Ia-ţi acum Zapp Global Free!

Caracteristici

Ce înseamnă Zapp Global Free pentru tine?

  • efectuezi apeluri nelimitat de pe telefonul tău Zapp sau de pe FixTel;
  • îţi suni prietenii sau partenerii pe computer, oriunde s-ar afla aceştia în lume;
  • laşi mesaje vocale prietenilor tăi când nu sunt online;
  • primeşti oricând apeluri gratuite nelimitat de pe orice computer conectat la Internet.

Ce înseamnă Zapp Global Free pentru prietenii şi partenerii tăi?

  • te sună gratuit pe mobilul tău Zapp sau pe FixTel de pe orice computer conectat la Internet;
  • vorbesc cu tine atât de mult cât îşi doresc fără să plătească minutele de convorbire;
  • primesc apeluri pe computer de la orice abonat Zapp cu opţiunea Zapp Global Free activată.

Preţuri

  • tu vei plăti numai 4,34 EUR / lună (TVA inclus) pentru a avea acces la serviciul Zapp Global Free şi efectuezi şi primeşti apeluri gratuite nelimitat către/de la prietenii tăi din Internet!
  • partenerii tăi din Internet nu plătesc nimic pentru serviciul Zapp Global Free!

Cum functioneaza

Cum funcţionează pentru tine?

Dacă ai un abonament de voce Zapp cu un mobil sau un FixTel, poţi vorbi nelimitat cu toţi prietenii şi partenerii tăi, oriunde s-ar afla aceştia în lume.

Tot ce trebuie să faci este să adaugi opţiunea Zapp Global Free planului tău de voce şi să îţi anunţi prietenii şi partenerii tăi să se înregistreze pe www.zappglobalfree.ro şi să te sune! Dintre voi, numai tu plăteşti 3,5 Euro/lună (4,34 Euro/lună TVA inclus) pentru acces la serviciul Zapp Global Free şi ai apeluri nelimitate incluse pentru tine şi prietenii tăi din Internet.

Numerele Zapp Global Free pot fi apelate de pe planul tău de voce numai dacă activezi opţiunea Zapp Global Free. Apelurile către acestea nu ţi se scad din minutele incluse în planul tău de voce şi nu se tarifează adiţional.

Ştiai că?

Şi tu poţi să te înregistrezi pe www.zappglobalfree.ro pentru un număr Zapp Global Free şi să îţi suni prietenii din reţeaua Zapp de la PC-ul tău.

Cum funcţionează pentru prietenii şi partenerii tăi?

Dacă sunt în străinatate sau pur şi simplu doresc să te sune gratuit nelimitat de la PC, spune-le chiar acum prietenilor şi partenerilor tăi despre oferta revoluţionară de la Zapp.

Tot ce trebuie să facă este să se înregistreze pe www.zappglobalfree.ro şi să ia numărul Zapp Global Free. Tot ce trebuie să faci tu este să adaugi Zapp Global Free planului tău de voce! Ei te pot suna oricând gratuit, de pe orice computer conectat la Internet şi tu poti să îi suni pe ei nelimitat de pe numărul tău Zapp.

Prietenii şi partenerii tăi pot suna de pe PC numai numere de telefon Zapp cu opţiunea Zapp Global Free activă. Ei nu pot efectua apeluri de pe PC către alte reţele naţionale sau internaţionale, Servicii Speciale Romtelecom, etc.

web design by avantaj net