Incepand cu data de 1 decembrie 2017 Oferta la cartela preplatita Telemobil nu mai este valabila.

Zapp Online New

Acces nelimitat şi ieftin la netul mobil pe abonament, cu cea mai mare acoperire din România. Conexiune stabilă, viteză de până la 3.1 Mbps. Modemuri începând de la 0 €.

Îţi doreşti Internet Wireless de mare viteză? Zapp Online este primul serviciu wireless broadband la nivel naţional, bazat pe tehnologia CDMA 1xEV-DO (Evolution Data Optimized), care permite transferuri de date cu viteze de până la 3,1 Mbps.

Descriere

  • acces nelimitat la Internet mobil de mare viteză
  • conexiune broadband stabilă
  • internet fără cabluri
  • rapiditate
  • preţ competitiv
  • acoperire naţională în aria Zapp asigurată de reţelele CDMA 1X , CDMA 1xEV-DO
  • libertate de mişcare totală
  • transfer de date securizat
  • instalare rapidă şi uşoară a modemurilor wireless şi utilizare instantă a serviciului.

Abonamente

Abonamentele de Internet pot fi activate fie pe un modem EVDO la o viteză de download de maxim 3,1 Mbps.

Plan Internet EVDO Abonament lunar Trafic inclus
Now EVDO 6,20 € nelimitat
Eco EVDO 9,30 € nelimitat
Pro EVDO 13,95 € nelimitat
Ultra EVDO 18,60 € nelimitat


Preturile includ TVA.

Politică de utilizare

Now EVDO: Trafic recomandat de 3 GB/lună la o viteză de până la 3,1 Mbps (EV-DO). La depăşirea traficului lunar recomandat, viteza de download scade la 128 kbps, urmând a reveni la valoarea iniţială începând cu următoarea perioadă de facturare. Traficul efectuat peste cei 3 GB/lună nu se tarifează suplimentar.

Eco EVDO: Trafic recomandat de 5 GB/lună la o viteză de până la 3,1 Mbps (EV-DO). La depăşirea traficului lunar recomandat, viteza de download scade la 128 kbps, urmând a reveni la valoarea iniţială începând cu următoarea perioadă de facturare. Traficul efectuat peste cei 5 GB/lună nu se tarifează suplimentar!

Pro EVDO: Trafic recomandat de 10 GB/lună la o viteză de până la 3,1 Mbps (EV-DO). La depăşirea traficului lunar recomandat, viteza de download scade la 256 kbps, urmând a reveni la valoarea iniţială începând cu următoarea perioadă de facturare. Traficul efectuat peste cei 10 GB/luna nu se tarifează suplimentar!

Ultra EVDO: Trafic recomandat de 20 GB/lună la o viteză de până la 3,1 Mbps (EV-DO). La depăşirea traficului lunar recomandat, viteza de download scade la 256 kbps, urmând a reveni la valoarea iniţială începând cu următoarea perioadă de facturare. Traficul efectuat peste cei 20 GB/lună nu se tarifează suplimentar!

Servicii incluse în abonamentele de internet

E-mail Acces la e-mail; Cont de e-mail în format @zappmobile.ro (spaţiu alocat: 100MB); 100 notificări SMS pentru e-mail.
Portal Ştiri, Vremea, Curs valutar, Horoscop, Agendă personală, Programe TV, Jocuri şi concursuri, E-cards

web design by avantaj net