Incepand cu data de 1 decembrie 2017 Oferta la cartela preplatita Telemobil nu mai este valabila.

Zapp Online Card

Preţuri


Zapp Online Card 2 Zapp Online Card 2 Zapp Online Card 10 Zapp Online Card 10 Zapp Online CARD 30 Zapp Online Card 30 Zapp Online CARD 50 Zapp Online Card 50
Credit inclus (EUR)
1.62*
8.08*
24.24*
40.41*
Include
Trafic date (EV-DO, 1xRTT sau WiFi**)
1 ora
7 ore
23 ore
40 ore
Valabilitate
Valabilitate credit
24 ore
2 luna***
4 luna***
6 luna***

* Valoarea exprimată în Euro înscrisă pe card reprezintă echivalentul în servicii Zapp şi nu preţul de vânzare al cardului la diferite puncte de comercializare. Deşi Telemobil recomandă distribuitorilor vânzarea cardului la valoarea echivalentă în lei la data vânzării, preţul de comercializare a acestuia poate să difere de la un punct de comercializare la altul. Unitatea de tarifare a serviciului este de 1 (un) minut.

** Cardurile Zapp Online Card pot fi folosite pentru acces WiFi la Internet în locaţiile unde există Hotspot Zapp.

*** Începând de la data primei utilizări, fără a putea depăşi însă data valabilităţii cardului. La expirarea perioadei de valabilitate, creditul neconsumat se pierde.

Instrucţiuni

  1. Răzuieşte banda gri pentru a afla numele de utilizator şi parola.
  2. Accesează conexiunea Zapp Online şi introdu numele de utilizator şi parola în câmpurile corespunzătoare.

Atenţie! Păstrează parola şi numele de utilizator de pe card! Pierderea acestora atrage după sine imposibilitatea utilizării creditului conţinut de acest card.

Serviciul poate fi folosit în reţeaua şi aria de acoperire Zapp, numai împreună cu modemul Z010/Z020 achiziţionat în pachetul Zapp Online Card sau doar pe baza cardului, în zonele Hotspot Zapp. Poţi afla mai multe detalii despre aria de acoperire Zapp CDMA 1x şi CDMA 1xEV-DO la punctele de vânzare sau consultând Harta disponibilă online.

* Preţurile includ TVA

web design by avantaj net