Incepand cu data de 1 decembrie 2017 Oferta la cartela preplatita Telemobil nu mai este valabila.

Internet EVDO prepaid

Internet EVDO prepaid

3 luni de acces nelimitat la Internet de la prima utilizare. Mobilitate deplină, viteză de până la 3,1 Mbps. Libertate totală: fără abonament, fără obligaţii.

Descriere

3 luni de acces nelimitat la Internet. Simplu, rapid şi uşor de folosit. Foloseşti net când ai nevoie, plăteşti doar cât foloseşti.

Pachetul conţine modemul USB Z025a şi cartelă SIM inclusă. Cartela SIM este preactivată cu 3 luni de acces nelimitat la Internet de mare viteză de până la 3,1 Mbps în peste 4000 de localităţi, de la prima utilizare, fără factură lunară, fără abonament şi fără obligaţii.

Preţuri

Pachetul Zapp Online cu ACOPERIRE NAŢIONALĂ conţine modemul Z025a şi cartelă SIM preactivată cu 3 luni de acces la internet, fără abonament.

Zapp Online cu ACOPERIRE NAŢIONALĂ (EV-DO)
Internet nelimitat Preţ
3 luni 249 RON

Preţurile afişate conţin TVA.

NOTE

Serviciile accesate prin intermediul pachetului preplătit sunt guvernate de Condiţiile Generale de Furnizare a Serviciilor de Telecomunicaţii Preplătite, în vigoare la data achiziţionării produselor, disponibile pe site precum şi la punctele de comercializare a pachetelor. Achiziţionarea acestui pachet presupune că utilizatorul a luat cunoştinţă de Condiţiile Generale astfel menţionate.

Politica de utilizare: Traficul peste 3 GB/luna este limitat la o viteză de download de până la 128 kbps, urmând a reveni la valoarea inţială (de până la 3,1 Mbps) în următoarea lună calendaristică.

Caracteristici

Pachetele preplătite îţi oferă:

  • 3 luni de acces NELIMITAT la Internet de la prima utilizare.
  • Libertate totală: fără abonament, fără obligaţii
  • Conexiune stabilă la Internet
  • Instalare rapidă şi uşoară a modemului USB şi utilizare imediată a serviciului
  • Acces mobil de mare capacitate la Internet cu o viteză de până la 3,1 Mbps în peste 4000 de localitati din România.

Opţiuni reîncărcare

După epuizarea perioadei iniţiale de acces la Internet inclusă în pachet, poţi reîncărca, începând de la 1,9 € credit, una din opţiunile de acces Internet, folosind cartelele de reîncărcare sau tichetele de reîncărcare electronică disponibile în reţeaua de distribuţie Zapp NoPay. TVA-ul se achită la achiziţionarea creditului.

Opţiuni acces internet
Valabilitate Credit
1 zi nelimitat1 24h 1,9 €
1 lună nelimitat2 30 zile 9 €
3+1 luni nelimitat3 120 zile 27 €

Sumele nu conţin TVA şi nu presupun plata efectivă în bani din partea cumpărătorului. Sumele reprezintă credit în servicii Zapp şi tarifele prezentate reprezintă tarife Zapp pentru furnizarea serviciilor. Tarifele nu sunt direct proporţionale cu preţurile cartelelor de reîncărcare sau ale reîncărcării electronice.

Politica de utilizare:

1 Opţiunea este valabilă 24 de ore de la activare, fără limitarea vitezei in acest interval de timp.
2Traficul peste 1 GB este limitat la o viteză de download de până la 128 kbps. Opţiunea este valabilă 30 de zile de la achizitionare.
3 Traficul peste 1,5 GB/luna este limitat la o viteză de download de până la 128 kbps, urmând a reveni la valoarea inţială (de până la 2,4 Mbps / 3,6 Mbps) în următoarea lună calendaristică. Opţiunea este valabilă 120 de zile de la achizitionare.

Tarifele sunt valabile de la data de 20 august 2009 şi au fost afişate la data de 20 iulie 2009.

web design by avantaj net