Extraoptiuni de internet EVDO

Extraoptiuni de internet EVDO

Cu noile extraopţiuni de internet ai acces simplu şi rapid la internet de pe telefonul tău mobil. Activează-ţi una din extraopţiunile de internet pe un abonament de voce şi poţi accesa internetul oricand ai nevoie.

Extraopţiuni internet Abonament lunar Trafic inclus
Now EVDO 6,20 € nelimitat
Eco EVDO 9,30 € nelimitat
Pro EVDO 13,95 € nelimitat

Now EVDO: Trafic recomandat de 3 GB/lună la o viteză de până la 2,4 Mbps. La depăşirea traficului lunar recomandat, viteza de download scade la 128 kbps, urmând a reveni la valoarea iniţială începând cu următoarea perioadă de facturare. Traficul efectuat peste cei 3 GB/lună nu se tarifează suplimentar.

Eco EVDO: Trafic recomandat de 5 GB/lună la o viteză de până la 2,4 Mbps. La depăşirea traficului lunar recomandat, viteza de download scade la 128 kbps, urmând a reveni la valoarea iniţială începând cu următoarea perioadă de facturare. Traficul efectuat peste cei 5 GB/lună nu se tarifează suplimentar!

Pro EVDO: Trafic recomandat de 10 GB/lună la o viteză de până la 2,4 Mbps. La depăşirea traficului lunar recomandat, viteza de download scade la 256 kbps, urmând a reveni la valoarea iniţială începând cu următoarea perioadă de facturare. Traficul efectuat peste cei 10 GB/luna nu se tarifează suplimentar!

Preţurile includ TVA

web design by avantaj net