Incepand cu data de 1 decembrie 2017 Oferta la cartela preplatita Telemobil nu mai este valabila.

Extraoptiuni de internet EVDO

Extraoptiuni de internet EVDO

Cu noile extraopţiuni de internet ai acces simplu şi rapid la internet de pe telefonul tău mobil. Activează-ţi una din extraopţiunile de internet pe un abonament de voce şi poţi accesa internetul oricand ai nevoie.

Extraopţiuni internet Abonament lunar Trafic inclus
Now EVDO 6,20 € nelimitat
Eco EVDO 9,30 € nelimitat
Pro EVDO 13,95 € nelimitat

Now EVDO: Trafic recomandat de 3 GB/lună la o viteză de până la 2,4 Mbps. La depăşirea traficului lunar recomandat, viteza de download scade la 128 kbps, urmând a reveni la valoarea iniţială începând cu următoarea perioadă de facturare. Traficul efectuat peste cei 3 GB/lună nu se tarifează suplimentar.

Eco EVDO: Trafic recomandat de 5 GB/lună la o viteză de până la 2,4 Mbps. La depăşirea traficului lunar recomandat, viteza de download scade la 128 kbps, urmând a reveni la valoarea iniţială începând cu următoarea perioadă de facturare. Traficul efectuat peste cei 5 GB/lună nu se tarifează suplimentar!

Pro EVDO: Trafic recomandat de 10 GB/lună la o viteză de până la 2,4 Mbps. La depăşirea traficului lunar recomandat, viteza de download scade la 256 kbps, urmând a reveni la valoarea iniţială începând cu următoarea perioadă de facturare. Traficul efectuat peste cei 10 GB/luna nu se tarifează suplimentar!

Preţurile includ TVA

web design by avantaj net