Misiune

"Misiunea Zapp" - Vom oferi clienţilor noştri cele mai bune servicii integrate de comunicaţii din România.

Datorită echipei noastre de profesionişti, al cărei interes se îndreaptă în primul rând spre consumatori, vom depăsi aşteptările clienţilor noştri, asigurând astfel creşterea continuă şi profitabilitatea companiei."

Structura de acţionariat Telemobil S.A.

Telemobil este deţinută 100% de COSMOTE Mobile Telecommunications S.A., prin subsidiara sa 100% cipriotă, Cosmoholding Romania Ltd.

COSMOTE Mobile Telecommunications S.A., membră a OTE Group, şi-a lansat operaţiunile comerciale în 1998. Astăzi, COSMOTE este principalul operator de telefonie mobilă din Grecia precum şi operatorul cu cea mai puternică prezenţă în sud-estul Europei, cu o bază de 21,8 milioane de clienţi în Grecia, Albania, Bulgaria şi România,unde operează prin subsidiarele sale AMC, GLOBUL şi COSMOTE România. Un moment important din istoria COSMOTE îl reprezintă achiziţia GERMANOS, cel mai de succes retailer de telecom din regiune, care a permis COSMOTE Group să îşi întărească chiar mai mult prezenţa pe piaţă şi să îşi crească baza de clienţi. În octombrie 2009, COSMOTE a achiziţionat în România, prin intermediul subisdiarei sale 100% cipriote Cosmoholding Romania Ltd, Telemobil S.A. (Zapp), întărindu-şi perspectivele de dezvoltare în România şi obţinând acces la infrastructura şi licenţa 3G. Bazându-se pe reţeaua sa modernă de telecomunicaţii şi pe întreg portofoliul său de produse, COSMOTE îşi menţine ascensiunea, bazându-se în mod constant pe creştere şi inovaţie.

web design by avantaj net