Zapp reduce tarifele pentru apelurile internaţionale cu până la 80%

Zapp a anunţat azi o reducere majoră a tarifelor percepute pentru apelurile internaţionale, introducând tarife cu până la 80% mai mici. Oferta este disponibilă atât pentru utilizatorii post paid existenţi cât şi pentru cei viitori începând cu data de 27 Aprilie 2009.

Conform noii oferte de la Zapp, tarifele pentru apelurile internaţionale au fost reduse cu până la 80% pentru destinaţii precum: Croaţia, Cipru, Cehia, Estonia, Grecia, Ungaria, Japonia, Olanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, Slovenia, Suedia etc., pentru apeluri către numere fixe, şi China, Singapore etc., pentru apeluri către mobil.

Tarifele pentru apelurile către numere fixe din Anglia, Turcia, Spania, Italia, Germania, Franţa etc., şi cele către numere fixe şi mobile din SUA, Canada şi China încep de la 2.5 cenţi pe minut, fiind cu până la 75% mai ieftine. 

Structura zonelor de apeluri internaţionale este acum divizată în 6 regiuni şi tarifele sunt aceleaşi indiferent de ora la care se efectuează apelul, fiind influenţate doar de tipul de număr apelat, fix sau mobil, şi de ţara de destinaţie.

Zapp a redus tarifele pentru apeluri către numere fixe şi mobile către aproximativ 150 de ţări din cele 230 de destinaţii din întreaga lume către care oferă servicii de apeluri internaţionale.

Noul serviciu de apeluri internaţionale este disponibil în trei pachete: Basic, Star şi Xtreme.

Cel mai avantajos pachet este "Xtreme" care, în schimbul unei taxe lunare de 6 Euro, oferă unele dintre cele mai reduse tarife de pe piaţă pentru acest tip de servicii: 0.025 €/minut pentru Zona 1, 0.075 €/minut pentru Zona 2, 0.125 €/minut pentru Zona 3, 0.17 €/minut pentru Zona 4, 0.55 €/minut pentru Zona 5 şi 3.5 €/minut pentru Zona 6.

Pachetul "Star" costă 3 Euro pe lună şi utilizatorul beneficiază de următoarele tarife: 0.05 €/minut pentru Zona 1, 0.10 €/minut pentru Zona 2, 0.15 €/minut pentru Zona 3, 0.20 €/minut pentru Zona 4, 0.55 €/minut pentru Zona 5 şi 3.5 €/minut pentru Zona 6.

Pachetul "Basic" nu presupune plata unui abonament lunar şi noile preţuri sunt: 0.19 €/minut pentru Zona 1, 0.22 €/minut pentru Zona 2, 0.26 €/minut pentru Zona 3, 0.30 €/minut pentru Zona 4, 0.55 €/minut pentru Zona 5 şi 3.5 €/minut pentru Zona 6.

Odată cu introducerea acestor noi pachete, Zapp lansează cea mai bună ofertă pentru apelurile internaţionale dintre operatorii mobili, tarife cu 50% mai mici decât în cazul ofertelor similare. În majoritatea cazurilor tarifele introduse de Zapp sunt chiar mai mici decât cele percepute de operatorii de telefonie fixă.

Noile planuri tarifare pentru apeluri internaţionale sunt în concordanţă cu dorinţa Zapp de a oferi cele mai bune tarife chiar şi pentru apelurile internaţionale, lansând astfel o ofertă competitivă cu serviciile din aceeaşi categorie oferite de operatorii de telefonie fixă şi operatorii VoIP.

web design by avantaj net