Zapp Buzz – un nou serviciu menit să ajute în vreme de criză, cu ajutorul internetului, utilizatorii de telefonie mobilă

După lansarea serviciului NoPay, Zapp vine în întâmpinarea nevoilor de comunicare ale clienţilor săi adăugând o nouă extraopţiune - Zapp Buzz, primul produs dintr-o serie de servicii care foloseşte internetul pentru a reduce costurile utilizatorilor pentru apelurile telefonice.

Ca urmare a condiţiilor economice actuale, consumatorii individuali şi companiile acordă o importanţă crescută cheltuielilor zilnice. Implicit, vor căuta soluţii de reducere a costurilor şi pentru telefonia mobilă şi vor dori să poată beneficia de tarifele reduse de comunicare oferite de internet chiar şi în momentele când au nevoie de mobilitate.

Extraopţiunea Zapp BUZZ răspunde dorinţelor utilizatorilor printr-o combinaţie unică de telefonie mobilă tradiţională şi telefonie prin internet (care include şi Yahoo Messenger text şi voce), oferindu-le acestora noi oportunităţi şi mai multă eficienţă.

"Atât companiile cât şi persoanele fizice folosesc internetul pentru a-şi reduce costurile de comunicare. În calitate de lider pe segmentul serviciilor de date mobile din România, este normal ca Zapp să ofere utilizatorilor săi servicii avantajoase de comunicaţii prin Internet. "a declarat Chris Bataillard, CEO Zapp.

Extraopţiunea Zapp BUZZ este disponibilă atât pentru abonaţii Zapp cât şi pentru utilizatorii serviciului de cartele pre plătite NoPay. 

Prin activarea Zapp BUZZ 1000 sau Zapp BUZZ 5000, utilizatorii beneficiază de mii de minute incluse care pot fi folosite pentru apeluri şi sms-uri către reţele mobile, fixe şi către calculator oriunde în lume. Zapp BUZZ oferă practic accesul mobil la comunitatea on line de peste 800 de milioane de utilizatori.

Pentru doar 3 EUR/luna, cu Zapp BUZZ 1000 ai 1.000 minute de apeluri voce către Messenger, 1.000 mesaje text către Messenger, 1.000 minute în reţea, 1.000 SMS-uri în reţea şi 60 minute în alte reţele naţionale  - 20 către mobil şi 40 către fix.

Cu Zapp BUZZ 5000 primeşti 5.000 minute de apeluri voce către Messenger, 5.000 mesaje text către Messenger, 5.000 minute în reţea, 5.000 SMS-uri în reţea şi 150 minute în alte reţele naţionale  - 50 către mobil şi 100 către fix. Toate acestea doar cu 6 EUR pe lună.

Extraopţiunea Zapp BUZZ poate fi achiziţionată şi din creditul acumulat prin utilizarea serviciului NoPay, care oferă 8 cenţi la fiecare minut de apel primit din alte reţele.

"Condiţiile economice actuale impun dezvoltarea unor produse eficiente din punct de vedere al costurilor. Nu putem schimba situaţia economică, dar cu siguranţă putem să oferim servicii care să le permită utilizatorilor să comunice cu partenerii lor de afaceri sau cu cei dragi, nu doar în România ci oriunde în lume, la preţuri foarte accesibile." a mai adăugat Chris Bataillard, CEO Zapp.

Cu Zapp NoPay cu cât primeşti mai multe apeluri din alte reţele, cu atât creditul tău creşte. Extraopţiunea Zapp BUZZ vine în completarea acestui serviciu, făcându-l şi mai avantajos, satisfăcând clienţilor toate nevoile de comunicare prin apeluri locale sau internaţionale, pe fix sau pe mobil, în reţea sau în afara reţelei.

Zapp este primul şi singurul operator din România care permite oricărui utilizator, indiferent de tipul de abonament sau telefon, să apeleze sau să trimită mesaje text de pe telefonul său Zapp prietenilor săi de pe Messenger (Yahoo, gTalk, MSN), în timp ce aceştia sunt "online" pe calculator, oriunde în lume. În plus, cu extraopţiunea Zapp Buzz, primeşti apeluri şi SMS-uri de pe Yahoo Messanger, Google Talk sau SIP VoIP fără nici un alt cost.

web design by avantaj net