Zapp spune DA căsătoriei

Instituţia stării civile se mută în acest weekend în magazinele Zapp din Bucureşti şi din alte 5 oraşe din ţară. Primele 500 de cupluri care îşi vor uni destinele în acest sfârşit de săptămână vor pleca la drum cu un cadou unic oferit de operatorul de telefonie mobilă Zapp.

1000 de abonamente cu 100% discount pentru 500 de cupluri care se vor căsători la 1 noiembrie 2008. Zapp vine astfel în întâmpinarea tinerilor căsătoriţi, ajutându-i să pună bazele comunicării de cuplu.

"Comunicarea este foarte importantă într-o căsătorie. Oferta Zapp vine în ajutorul tinerilor căsătoriţi facilitându-le conversaţia, chiar şi atunci când sunt departe unul de celalalt. În plus, abonamentul Zapp UNIC ţine cont şi de posibilităţile financiare ale tinerilor, având avantajul celui mai mic tarif unic de pe piaţă", a declarat Carmen Lazar, Head of Corporate Affairs la Zapp.

Fiecare cuplu va primi două abonamente-Zapp Unic 4 şi Zapp Unic 6, pentru un an de zile cu 100% discount pentru abonament, tariful perceput pentru apelurile efectuate în orice reţea naţională şi la orice oră fiind cel mai mic din piaţă, respectiv 0,084 euro+TVA.

Pe lângă tariful unic utilizatorii de Zapp UNIC mai beneficiază de până la 60 de minute naţionale incluse, minute în reţeaua Zapp incluse şi până la 500 de sms-uri în reţeaua Zapp.

Acţiunea se desfăşoară concomitent în şase dintre cele mai importante oraşe din ţară, respectiv Bucureşti, Constanţa, Braşov, Cluj Napoca, Iaşi şi Timişoara. Cuplurile care vor spune DA în faţa ofiţerului stării civile la sfârşitul acestei săptămâni, vor primi din partea acestuia un voucher oferit de Zapp. Acesta împreună cu certificatul de căsătorie sunt două elemente esenţiale pe care tinerii trebuie să le prezinte, în decurs de 10 zile în magazinele Zapp pentru a beneficia de cadou.

Tu ţi-ai găsit deja mireasa?

  • * Abonamentele din ofertă au discount 100% timp de 12 luni. Oferta nu include telefoanele mobile.
  • ** Promoţia se aplică doar cuplurilor căsătorite în data de 1 noiembrie 2008 într-unul dintre oraşele participante la campanie: Bucureşti, Constanţa, Cluj - Napoca, Braşov, Iaşi şi Timişoara. Oferta se aplică primelor 1000 de numere activate în perioada 03-14 noiembrie 2008 în oraşele participante la campanie. La semnarea contractului pentru cele două abonamente vă rugăm să aveţi şi un buletin sau paşaport, ultima factură de telefon fix, gaze sau curent electric şi unul din următoarele: carnet de conducere, livret militar tip nou, carte de alegator sau act de spaţiu.
  • Telemobil îşi rezervă dreptul de a modifica sau retrage oferta fără înştiinţare prealabilă.
  • Materialul poate conţine eventuale erori de tipar şi/sau de conţinut. În cazul identificarii unor astfel de erori, vă rugăm să semnalaţi sunând la 111, apel netaxabil de pe telefonul Zapp.

web design by avantaj net