Zapp relanseaza website-ul www.zapp.ro

Zapp a anunţat azi lansarea unei noi versiuni mult îmbunătăţite a website-ului www.zapp.ro cu scopul de a facilita accesul utilizatorilor şi vizitatorilor la informaţii importante despre serviciile şi produsele Zapp sau la informaţii generale despre compania noastră.

Noua structură de website este în concordanţă cu obiectivele strategice ale companiei, prezentând într-un mod foarte transparent oferta noastră de servicii integrate şi evidenţiind în acelaşi timp preocuparea Zapp pentru inovaţie, dorinţa de a crea valoare şi de a se pune la dispoziţia utilizatorilor săi.

Ca urmare a acestei abordări, secţiuni importante şi strategice precum oferta Zapp, serviciile, acoperirea şi terminalele au devenit punctul central al noului site. Mai mult au fost aduse îmbunătăţiri majore sistemului de navigare, accesul la informaţie fiind acum mult mai uşor şi la îndemâna oricui.

Pe lângă o structură nouă şi un conţinut actualizat şi îmbogăţit, noul website www.zapp.ro reuneşte acum şi cele mai importante funcţionalităţi din portalul www.zappmobile.ro. Astfel "Contul meu Zapp" este de acum înainte zona în care utilizatorii Zapp pot să exploreze şi să folosească diverse servicii proprietare Zapp de genul: eCare, multiSMS, Zapp Compliment etc.

Portalul www.zappmobile.ro va continua să rămână online până la sfârşitul lunii august, moment în care accesul la aceste servicii va fi posibil doar din site-ul www.zapp.ro. "Noul website oferă informaţii esenţiale despre compania noastră: servicii oferite, tarife, acoperire, terminale precum şi informaţii generale despre Zapp. În plus noul website prin design-ul foarte atractiv, structura simplificată şi conţinutul îmbunătăţit cu siguranţă va oferi utilizatorilor şi vizitatorilor o experienţă mult mai placută, fidelizând în acest fel vizitatorii site-ului nostru."a declarat Chris Bataillard, CEO Zapp.

Proiectul de redesign a www.zapp.ro a fost coodonat de o echipă formată din specialişti în strategie web, marketing online, programatori şi oameni de comunicare din companiile Zapp, Avantaj Net şi Vitrina Advertising.

"Am ales să lucram cu Vitrina Advertising şi Avantaj Net deoarece propunerea lor a fost cea mai bine structurată şi documentată, arătând o bună înţelegere a industriei de telecom în general, a brandului Zapp în particular şi a rolului pe care acest site urmează să-l joace în mixul nostru de comunicare." a mai adaugat Chris Bataillard.

web design by avantaj net