Zapp numeşte un nou Director de Marketing

Zapp a anunţat azi numirea Adrianei Ionescu în funcţia de Director de Marketing.

Anterior numirii sale în Zapp, Adriana Ionescu a deţinut poziţia de Associate Marketing Director la Procter&Gamble, unde a dezvoltat şi implementat diverse proiecte de marketing pentru mărci precum: Head&Shoulders, Pantene, Wash&Go, Always, Pampers, Camay, Wella sau Londa în opt pieţe balcanice.

Adriana Ionescu s-a alăturat echipei Zapp în urmă cu câteva săptămâni preluând atribuţiile de marketing de la Arda Arkun care începând cu luna mai a deţinut un rol mai extins coordonând şi activităţile departamentului de marketing. Arda Arkun a revenit la rolul iniţial de Head of Business Development.

"Am demarat procesul de recrutare în urmă cu 8 luni căutând o persoană foarte experimentată în marketing, bun cunoscător al pieţei locale şi cu un palmares de realizări profesionale la nivel internaţional, iar Adriana se potrivea perfect profilului nostru." a declarat Chris Bataillard, CEO la Zapp.

Adriana Ionescu va fi responsabilă de conducerea departamentului de marketing, coordonând activităţile de dezvoltare de produse, studii de piaţă, comunicare de brand şi publicitate. Prioritare pe lista sa de proiecte sunt dezvoltarea unei oferte comerciale de servicii 3G complete şi lansarea serviciilor pre paid de voce.

"Adriana are o experienţă de peste 10 ani în sectorul FMCG şi credem în abilitatea ei de a contribui pozitiv la creşterea companiei noastre prin dezvoltarea brand-ului Zapp, fiind o persoană de mare valoare în echipa de conducere Zapp." a adăugat Chris Bataillard.

"Mi-am petrecut ultimii 13 ani dezvoltând mărci puternice şi de renume, acumulând în acest fel cunoştinţe în management strategic de afaceri, people management şi marketing în general în pieţe complexe precum România, Serbia, Bulgaria, Bosnia&Herţegovina etc şi am lăsat în urmă un portofoliu de produse dezvoltate pe baza înţelegerii profunde a nevoilor consumatorului. Obiectivul meu este să pun aceeaşi pasiune şi dăruire în dezvoltarea mărcii Zapp." a declarat Adriana Ionescu, Marketing Director la Zapp.

web design by avantaj net