Zapp numeşte un nou CFO

Zapp l-a numit pe Imad Kurdi în funcţia de Chief Financial Officer (CFO), urmând să preia controlul operaţiunilor financiare ale companiei.

Anterior numirii sale în Zapp, Imad Kurdi a deţinut poziţia de CFO la nivel de grup pentru operatorul Zain, o companie din Orientul Mijlociu cu o cifră de afaceri de nivelul zecilor de miliarde de USD şi cu operaţiuni în 22 de ţări.

Imad Kurdi are o experienţă de peste 16 ani în domeniul finanţelor, într-un mediu internaţional, din 2006 coordonând activităţile financiare pentru nu număr de operatori din cadrul grupului Zain, precum Zain Kuwait sau Celtel International BV (Zain Africa).

În calitate de CFO al Zapp, Imad Kurdi va fi însărcinat cu conducerea operaţiunilor financiare, contabile, de alcătuire şi urmărire a bugetelor, trezorerie, taxe, investiţii şi raportare financiară, coordonând o echipă de peste 25 de oameni.

"Imad are o vastă experienţă în domeniul financiar în general, dublată de o experienţă foarte valoroasă în industria de telecomunicaţii. Realizările sale profesionale sunt cea mai bună recomandare pentru expertiza sa şi suntem convinşi că venirea sa în Zapp va avea un impact pozitiv asupra evoluţiei viitoare a companiei atât ca dezvoltare cât şi ca performanţă financiară." a declarat Chris Bataillard, CEO la Zapp.

Imad Kurdi a lucrat mai bine de 12 ani pentru Saudi Oger (acţionarul Zapp) şi Hariri Group atât în Paris cât şi în Beirut, deţinând poziţii ca Auditor Intern Senior, Financial Controller şi Internal Control & Information Security Director.

Imad a publicat de asemenea un număr de articole şi a susţinut cursuri la Universitatea Saint Joseph şi Pigier Business School din Liban pe teme de managementul securităţii informaţiei, managementul trezoreriei, finanţe, contabilitate sau audit intern.

web design by avantaj net