Zapp numeşte doi noi directori în echipa sa de management

Zapp are deosebita plăcere să anunţe numirea lui Arda Arkun în calitate de Director de Marketing şi Gunter Kegel în calitate de Director de Vânzări.

Arda Arkun a deţinut poziţia de Head of Business Development în Zapp România din 2003, timp în care echipa sa a avut un rol esenţial în dezvoltarea şi implementarea strategiei de terminale mobile şi de date.

Arda s-a alăturat echipei Zapp după o perioadă de cel puţin doi ani petrecuţi la Inquam London unde a fost de asemenea responsabil de partea de business development. Înainte de a se alătura echipei Zapp, Arda a deţinut poziţia de Analist Investiţii pentru J.P. Morgan în New York, rol în care a contribuit la realizarea a numeroase fuziunii şi achiziţii de mare anvergură.

În noua sa calitate de Director de Marketing, Arda va coordona toate activitaţile de marketing de la cercetare de piaţă, dezvoltare de produse şi servicii până la comunicare.

Arda a absolvit magna cum laude Hamilton College din New York, având o dubla specializare în Economie şi Matematică.

De când s-a alaturat echipei Zapp, Arda a avut un rol esenţial într-o serie de proiecte cheie de genul: obţinerea finanţării de $100 milioane contractată de Zapp în 2004, câştigarea licenţei 3G etc.

Zapp l-a numit de asemenea pe Gunter Kegel ca Director de Vânzări.

Gunter este la al doilea său contract cu Zapp, fiind parte a echipei de management în perioada 2003-2005 când a deţinut tot poziţia de Director de vânzări. În ultimii 3 ani, Gunter a lucrat ca şi consultant în tehnici şi strategii de vânzări pentru diferiţi operatori de telecomunicaţii.

Din poziţia de Director de vânzări, Gunter va superviză activităţile de vânzări din toate cele trei canale de vânzări: dealeri, magazine şi vânzări directe.

web design by avantaj net