Zapp lansează primul serviciu de apeluri internaţionale cu duble beneficii din România

Zapp a anunţat azi lansarea unui serviciu unic pe piaţa din România, Zapp Country, extraopţiune care permite utilizatorilor efectuarea şi primirea de apeluri internaţionale, către România sau din România în străinătate, într-un mod şi la preţuri fără precedent.

Practic dacă familia sau prietenii tăi locuiesc în SUA, Franţa sau Marea Britanie ori partenerii tăi de afaceri sunt din Italia, Spania sau Germania, acum poţi să alegi un număr de telefon fix din ţara respectivă care să fie adăugat pe telefonul tău mobil sau fix de la Zapp.

Pentru a beneficia de acest nou serviciu un utilizator Zapp trebuie să opteze pentru activarea opţiunii "Zapp Country". Noul serviciu costă 7 Euro pe lună pe număr ales şi oferă un dublu beneficiu, atât pentru utilizatorul Zapp cât şi pentru partenerul de convorbiri din străinătate.

Astfel utilizatorii Zapp se bucură de tarife speciale pentru apelurile efectuate către numere de telefon fix, doar 0.04 Euro/min, sau numere de mobil 0.17 Euro/min din ţările respective. Adăugarea unui număr de telefon fix internaţional pe telefonul tău mobil sau fix de la Zapp prezintă însă în premieră beneficii şi pentru partea apelantă, aceştia urmând să plătească conform planului lor de tarifare locală deşi au efectuat o convorbire internaţională.

Din punct de vedere al modului de apelare, acesta este unul normal atât pentru cel care sună cât şi pentru cel care este sunat, respectiv direct de pe Zapp mobil sau Zapp FixTel în cazul utilizatorului Zap din România şi direct de pe telefonul fix în cazul persoanei din străinătate.

Deşi până acum pare doar un serviciu de telefonie ca multe altele, ce face acest serviciu cu totul special, unic şi diferit de orice alt produs este faptul că acum o persoană poate să locuiască şi să lucreze în România şi în acelaşi timp să aibă un număr de telefon de telefonie fixă dintr-o altă ţară în care are interese personale sau de afaceri.

"Cu acest nou serviciu am reuşit să creăm un serviciu de telecomunicaţii unic care aduce beneficii atât pentru utilizatorul Zapp din România cât şi pentru familia, prietenii sau partenerii de afaceri din străinătate. Cu "Zapp Country" apelurile internaţionale sau apelurile din străinătate către România, mai ales pe mobil, nu vor mai fi niciodată privite ca fiind descuranjant de scumpe." a comentat Arda Arkun, Director de Marketing.

Ţările care fac parte din programul "Zapp Country" sunt: Marea Britanie, Germania, Italia, Spania, Franţa şi SUA.

Oferta Zapp pentru apeluri internaţionale este una dintre cele mai bune de pe piaţă, tarifele începând de la 0.04 Euro pe minut către peste 200 de destinaţii de apel din Europa, Asia, America, Australia şi Africa, reducând în mod semnificativ nota de plată pentru apeluri internaţionale a utilizatorilor noştri.

web design by avantaj net