Zapp lansează primul său serviciu prepaid de voce

Zapp a anunţat azi lansarea primului său serviciu prepaid de voce, Zapp NoPay. Cu adevărat revoluţionar, produsul Zapp NoPay face clienţilor săi o ofertă unică, foarte greu de refuzat: Vorbeşti fără să plăteşti!

Lansare Zapp No PayDoar răspunzând la telefon primeşti 8 Eurocenţi pentru fiecare minut de apel primit din alte reţele, naţionale sau internaţionale. Astfel, în medie un utilizator al serviciilor noastre de prepaid, care primeşte 2 apeluri pe zi din altă reţea, cu o durată de 3 minute/apel, îşi adaugă în cont un credit de până la 14 Euro în fiecare lună.

'Zapp este recunoscut pentru produsele sale inovatoare: am fost primii care am lansat convorbirile în grup, servicii de voce nelimitate în reţea, internet de mare viteza şi servicii de internet cu trafic nelimitat. Pentru lansarea unui serviciu mass market am depus mari eforturi pentru a crea un produs unic care să recompenseze utilizatorul şi pentru apelurile primite şi care să le permită să vorbească fără să plătească. Rezultatul este Zapp NoPay", a declarat Chris Bataillard, CEO Zapp.

Zapp NoPay este un serviciu inovator şi unic care introduce o nouă categorie de produse în industria telecom, un serviciu care aduce beneficii clare şi măsurabile utilizatorilor. Are toate funcţiile standard ale unui serviciu de telefonie mobilă şi este disponibil la nivel naţional. Preţul pachetului start up este de 149 RON cu TVA, pachetul incluzând un telefon z320i şi 20 Euro credit.

"Cu Zapp NoPay utilizatorul are posibilităţi nelimitate de comunicare. Chiar şi cu credit 0 poate să apeleze/să dea bip către orice număr din România. În plus creditul acumulat din apelurile primite poate acoperi costul apelurilor efectuate", a adăugat Chris Bataillard.

Beneficii:

  • Pentru fiecare minut al unui apel primit din altă reţea (naţională sau internaţională) primeşti 8 Eurocenţi credit care poate fi folosit pentru a efectua apeluri;
  • Dacă rămâi fără credit sau ai depăşit perioada de 360 de zile, poţi totuşi să dai bip în orice reţea;
  • Poţi transfera credit către un alt utilizator Zapp NoPay;
  • 300 de zile perioadă de graţie după terminarea perioadei active.

Zapp NoPay se adresează oricărei persoane care doreşte să evite un angajament pe termen lung şi în acelaşi timp să aibă posibilitatea de a nu plăti niciodată pentru apelurile efectuate.

Zapp NoPay poate fi achiziţionat din magazinele proprii Zapp, magazinele partenere Zapp precum şi o mulţime de alte puncte de vânzare foarte accesibile printre care: Carrefour, Real, Metro, Domo etc.

web design by avantaj net