Zapp lansează abonamentul cu cel mai mic tarif unic de pe piaţă

Zapp a anunţat azi adăugarea în portofoliul său de oferte de servicii de telefonie mobilă a unui nou tip de abonament, Zapp Unic.

Începând de joi 25 septembrie 2008 utilizatorii de telefonie mobilă pot să opteze pentru abonamentul Zapp Unic care le oferă cel mai mic tarif per minut de pe piaţă, doar 0.084 Euro + TVA, pentru apeluri efectuate în orice reţea naţională şi la orice oră.

Zapp Unic include de asemenea minute naţionale şi în reţea precum şi sms-uri în reţea, noul abonament fiind disponibil în două variante de 6 sau 4 Euro + TVA pe lună.

Persoanele care optează pentru planul Zapp Unic de 6 Euro + TVA beneficiază în fiecare lună de un număr de 1000 de minute în reţeaua Zapp, 60 de minute naţionale şi 500 de sms-uri în reţea.

Utilizatorii care vor alege planul Zapp Unic de 4 Euro + TVA, pot să stabilească un număr favorit Zapp care aparţine grupului cu care să vorbească nelimitat. În plus, vor beneficia de 30 de minute naţionale şi 250 de sms-uri în reţea.

Minutele naţionale şi sms-urile în reţea încorporate în fiecare plan sunt valabile pe viaţă dacă abonamentul este achiziţionat în perioada ofertei speciale.

Beneficii pentru abonamentul Zapp Unic:

  • cel mai mic tarif unic de pe piaţă, de numai 0.084 Euro + TVA pentru apeluri în orice reţea naţională şi la orice oră;
  • până la 60 de minute naţionale incluse;
  • minute în reţeaua Zapp incluse;
  • până la 500 de sms-uri în reţeaua Zapp incluse;


Apelurile sunt tarifate la secundă după primul minut precum în cazul celorlalte abonamente de la Zapp.

Ambele planuri tarifare Zapp Unic permit utilizatorilor accesul la serviciul de Internet, cu viteză de până la 153,6 kbps, la un tarif minim de 0,03 Euro/min + TVA.

web design by avantaj net