Zapp anunţă schimbări în componenţa echipei de top management

Chris Batalliard a fost numit Chief Executive Officer al Telemobil S.A., companie care operează reţeaua Zapp, ca urmare a prezentării demisiei de către fostul CEO Piermario Di Pietro.

Pe partea tehnică, Vicenţiu Dragomir, General Manager Network Operation, îşi va asuma în plus o parte din sarcinile şi responsabilităţile deţinute de Victor Stan în calitate de Chief Technical Officer, care de asemenea şi-a prezentat demisia în cursul zilei de ieri.

Piermario Di Pietro va rămâne membru al Consiliului de Administraţie al Telemobil S.A.

Componenţa echipei manageriale în rest rămâne neschimbată. Mai exact departamentele de operaţiuni, finanţe, vânzări, business development, achiziţii şi corporate affairs vor continua să fie conduse de: Vijay Srinivasagopalan, Razvan Patrunoiu, Mircea Girbovan, Arda Arkun, Ghassan El Hage şi Carmen Lazar.

Comentând pe marginea acestor schimbări Nader Hariri, Preşedinte Telemobil S.A., a declarat:"Este un mare avantaj să avem deja o echipă managerială atât de puternică şi, cu Chris Bataillard în rolul de CEO, sunt sigur că Zapp este bine pregătit şi poziţionat pentru a beneficia de oportunităţile existente şi pentru a face faţă provocărilor viitoare."

Aceste schimbări urmează achiziţiei, anunţată recent, participaţiei de 50% a Qualcomm Incorporated în Inquam Limited - companie care deţine Telemobil S.A., de către grupul multinaţional Saudi Oger.

Saudi Oger Ltd. este de asemenea acţionarul principal al Oger Telecom, lider pe pieţele în curs de dezvoltare.

"În urma acestor schimbări, priorităţile noastre nu se vor schimba, grupul Saudi Oger rămânând pe deplin dedicat dezvoltării şi creări de valoare atât pentru acţionari cât şi pentru angajaţii Zapp România şi Zapp Portugalia." a adăugat Hariri.

Despre Chris Bataillard
Chris Bataillard este fondatorul şi CEO Zapp Holdings, şi a fost implicat într-un mod activ atât în partea de management cât şi de dezvoltare a companiilor Zapp România şi Zapp Portugalia. Anterior acestor activităţi, Mr. Bataillard a lucrat peste 20 de ani în domeniul financiar-bancar, unde a deţinut diverse poziţii, printre care şi pe cea de Managing Director al JP Morgan sau Director Executive al departamentului de fuziuni şi achiziţii la Goldman Sachs. Dl Bataillard a studiat economia la Yale University şi deţine un MBA de la Stanford.

web design by avantaj net