Zapp a nominalizat compania ZTE ca furnizorul său de echipamente 3G

Zapp a anunţat că începând de astăzi grupul ZTE este partenerul şi furnizorul său oficial pentru extinderea reţelei de 450MHz şi dezvoltarea reţelei de 2100MHz.

ZTE, cu sediul în Shenzhen China, este unul dintre cei mai mari furnizori de echipamente şi soluţii de comunicaţii din lume, gama lor de produse fiind una completă şi care acoperă aproape toate sectoarele industriei de telecomunicaţii, de la telefonie fixă şi mobilă, până la terminale şi servicii de suport tehnic şi mentenanţă.

ZTE a fost preferat altor vendori, deoarece soluţiile dezvoltate de ei oferă cele mai mari beneficii din punct de vedere al preţului, calităţii şi funcţionalităţii. Implicit acest lucru va conduce la o mai mare eficienţă operaţională şi tehnologică, având un efect direct asupra reducerii costurilor şi permiţând astfel oferirea unor servicii 3G foarte avantajoase pentru utilizatorii Zapp.

Parteneriatul strategic cu ZTE se referă la furnizarea de echipamente şi servicii pentru ambii operatori Zapp, atât din România cât şi din Portugalia.

Zapp se află într-un stadiu avansat al pregătirilor pentru lansarea retelei de 2100 MHz şi semnarea acestui contract va duce la dezvoltarea imediată a reţelei, urmând ca primele servicii de acest tip să fie disponibile, în 19 oraşe din România, cel mai târziu până la sfârsitul lunii iunie 2008.

Telemobil S.A., o subsidiară a Zapp International (Holdings) Limited, furnizează în România servicii mobile de date şi voce sub numele de Zapp, fiind deţinută de grupul internaţional Saudi Oger. Saudi Oger Ltd. este de asemenea acţionarul principal al Oger Telecom, lider pe pieţele în curs de dezvoltare.

web design by avantaj net