Zapp a lansat pachetul 'Internaţional 60. La Fix'

Zapp a lansat de curând o nouă opţiune pentru apelurile internaţionale complementară ofertei curente pe acest segment, opţiune care facilitează posibilitatea utilizatorilor de a pastra legătura cu rudele şi prietenii care locuiesc în ţări din Europa, Canada sau Statele Unite.

"Internaţional 60. La Fix.", cel mai nou program pentru apeluri internaţionale de la Zapp, permite clienţilor să sune către reţele de telefonie fixă din 22 ţări, destinaţiile parte a programului fiind ţări în care s-au înregistrat cele mai ridicate rate de apeluri efectuate de către utilizatorii noştri.

Pentru a beneficia de noul program, un utilizator Zapp trebuie să-şi activeze opţiunea "Internaţional 60. La Fix." la costul de doar 3 USD/lună, opţiune care include un numar de 60 de minute lunar către reţele fixe din ţările alese. Minutele care depăşesc acest timp vor fi taxate conform tarifelor standard şi în funcţie de planul tarifar al abonatului.

În ceea ce priveşte totalul veniturilor sau volumului aşteptat a fi generat de către această nouă ofertă, Zapp nu a stabilit obiective specifice de vânzări, programul "Internaţional 60. La Fix." fiind mai degrabă din categoria produselor orientate spre sporirea şi extinderea beneficiilor oferite clienţilor.

"Această ofertă pentru apeluri internaţionale este doar primul produs dintr-un nou portofoliu de servicii care urmează să fie lansate de Zapp, având obiectivul de a aduce un plus de valoare clienţilor noştri dar şi de a creşte baza de clienţi existentă."a declarat Arda Arkun, Head of Business Development.

Zapp oferă deja unele dintre cele mai mici tarife, din industrie, pentru convorbiri internaţionale -- $.0.13 până la $.0.79 -- pe minut către reţele fixe şi mobile din peste 200 ţări din Europa, Asia, America, Australia şi Africa, permiţând utilizatorilor sai să reducă într-un mod semnificativ factura pentru astfel de apeluri, dar păstrând în acelaşi timp avantajul mobilităţii.

Ţările parte a programului "International 60. La Fix." sunt: Marea Britanie, Germania, Italia, Austria, Olanda, Ungaria, Spania, Belgia, Grecia, Suedia, Luxemburg, Portugalia, Cehia, Finlanda, Irlanda, Estonia, Polonia, Danemarca, USA, Canada şi Rusia.

web design by avantaj net