Internet Ready 2 Go!

Zapp şi Fujitsu Siemens Computers au anunţat azi lansarea pachetului "Internet Ready 2 Go!" care oferă o soluţie completă de mobilitate compusă dintr-un laptop şi un modem de date la un preţ excelent şi o ofertă de servicii de date foarte avantajoasă.

Astfel dacă un utilizator îşi face un abonament pe 2 ani la unul dintre serviciile de date de la Zapp, va putea să-şi achiziţioneaze laptopul Esprimo Mobile de la Fujitsu Siemens Computers şi modemul de date de mare viteză Z020 la preţul excepţional de 511 Euro cu TVA.

Achiziţionarea acestei soluţii mobile, laptop şi un modem de date, asigură utilizatorului un acces facil şi eficient la internet sau email oriunde în zona de acoperire Zapp.

În ceea ce priveşte serviciile de date care pot fi asociate acestui pachet, utilizatorul poate alege oricare serviciu de date oferit de Zapp: Zapp Online (Zapp Online) Unlimited, Zapp Online 10, Zapp Online Unlimited 1.5 GB sau Zapp Online Prepaid Cards în funcţie de nevoile sale de comunicare, acestea adresând diferit necesităţi de comunicare mai intense, de business sau doar de comunicare personală şi amuzament.

Notebook-ul care este parte a acestui pachet promoţional este unul foarte versatil şi util pentru orice situaţie, o combinaţie perfectă între performanţă şi mobilitate. Laptopul Esprimo Mobile V5535 are un display de 15,4 inch pentru un confort maxim de vizibilitate, procesor Intel® Core™2 Duo Mobile, 1GB RAM, unitate optică de tip DVD writer integrată şi este echipat cu Windows XP Home.

Pe de altă parte serviciile de date de la Zapp oferă utilizatorilor planurile cu cele mai competitive preţuri pe MB şi posibilitatea de a alege un plan cât mai apropiat nevoilor lor de transmisii de date.

Pachetul promoţional "Internet Ready 2 Go" este disponibil doar în magazinele proprietare Zapp până la data de 15 Septembrie 2008.

  • Despre Zapp

Zapp (www.zapp.ro) este singurul operator de telefonie mobilă din România care oferă servicii de comunicaţii complet integrate, telefonie mobilă, fixă şi date de mare viteză, dezvoltate pe o reţea de ultimă generaţie CDMA2000 în bandă de 450 Mhz. Zapp a fost de curând achiziţionat de Saudi Oger Ltd, grup care este de asemenea acţionar principal al Oger Telecom, lider în servicii de telefonie mobilă pe pieţe în curs de dezvoltare. În Iunie 2008 Zapp a anunţat finalizarea lucrărilor de implementare la reţeaua UMTS în banda de 2100 Mhz, o ofertă completă de servicii 3G urmând să fie disponibilă din această toamnă.

  • Despre Fujitsu Siemens Computers

Fujitsu Siemens Computers este cel mai important furnizor european de soluţii şi servicii IT, cu o concentrare strategică pe produsele, serviciile şi soluţiile Mobility and Dynamic Data Center din generaţia următoare. Având o platformă şi un portofoliu de servicii de excepţie, oferta noastră acoperă o gamă largă, de la dispozitive handheld până la desktop-uri, şi soluţii şi servicii pentru infrastructura IT a companiilor. Compania Fujitsu Siemens Computers este prezentă în toate segmentele importante ale pieţei de-a lungul Europei, Orientului Mijlociu şi Africii, prin divizia de servicii care şi-a extins activitatea în 170 de ţări din întreaga lume. Crescând forţa, inovaţiile şi puterea de acoperire a acţionarilor noştri, Fujitsu Limited şi Siemens AG, ne asigurăm că satisfacem necesităţile clienţilor noştri: companii mari, mici şi de dimensiuni medii, şi utilizatori finali. Pentru a fi în concordanţă cu standardele internaţionale pentru responsabilitate socială corporativă, compania Fujitsu Siemens Computers este membru al asociaţiei United Nations Global Compact.

Pentru mai multe informaţii despre Fujitsu Siemens Computers, vă rugăm să vizitaţi: www.fujitsu-siemens.ro

web design by avantaj net