Zapp lansează Z320i, primul sau telefon cu ecran OLED

Zapp a anunţat azi lansarea unui nou terminal mobil, Z320i, care aduce viitorilor utilizatori o combinaţie de design modern şi atractiv şi o experienţă unică de utilizarea, la un preţ foarte mic.

Noul telefon Z320i se caracterizează prin eleganţă, rafinament şi uşurinţă în utilizare, având în premieră ecran color OLED (organic light emitting diode - culorile fiind perfect vizibile din orice unghi este privit ecranul) precum şi alte funcţionalităţi foarte apreciate de utilizatori precum: modem de date încorporat, agendă cu 300 de locaţii, editare intuitivă a textului în română şi engleză, sunete de apel multiple sau browser-ul Net Front care asigură o cale de acces la Internet sau portalul Zapp Mobile, sigură şi uşoară.

În plus, Z320i beneficiază şi de platforma BREW, care oferă utilizatorilor posibilitatea personalizării telefonului cu noi imagini de fundal, tonuri de apel sau jocuri, precum şi accesul la diverse informaţii utile de tipul starea vremii, revista presei, horoscop, cinema, curs valutar, dicţionar EN/RO şi RO/EN, etc, disponibile prin intermediul aplicaţiilor Zapp Me. "Z320i reprezintă echilibrul ideal între eleganţă, utilitate şi preţ fiind garantat să satisfacă nevoile şi gustul pentru stil dar în acelaşi timp şi încredere, siguranţă şi funcţionalităţi multiple, tuturor clienţilor noştri." a declarat Mircea Girbovan, Director de Vânzări în Zapp.

Dezvoltat de către firma coreeana Zakang, Z320i prezintă şi alte caracteristici importante care se referă la funcţiile de gestionare a apelurilor, respectiv apel în aşteptare, redirecţionare apeluri către un alt număr, conferinţe telefonice, apelare rapidă cu 99 de locaţii, răspundere automată şi multe altele. Toate aceste funcţii şi funcţionalităţi au fost integrate într-un aparat cu un design compact , din categoria telefoanelor "bar style", cu antenă încorporată, baterie Li- polymer, timp de convorbire până la 270 de minute şi un timp de stand by până la 200 de ore.

Preţul telefonului mobil Z320i variază între 29 şi 59 USD în funcţie de tipul de abonament ales. "Cântărind doar 72 de grame şi având măsuri reduse de 107x43x14.3 mm şi o carcasă neagră lucioasă, Z320i este cel mai subţire şi mai usor telefon mobil lansat de Zapp, fiind în acelaşi timp modern, atractiv şi sigur, demonstrând astfel că esteticul şi utilitatea pot foarte uşor să co existe într-un model de telefon din categoria "mid-low end"."a mai adăugat Girbovan.

Despre Zapp Zapp (www.zapp.ro) este singurul operator de telefonie mobilă din România care oferă servicii de comunicaţii complet integrate, dezvoltate pe o retea de ultimă generaţie (CDMA2000 în banda de 450 MHz). CDMA este una dintre cele mai avansate tehnologii wireless din lume, dezvoltată si exploatată comercial de către compania de telecomunicaţii americană QUALCOMM. Zapp face parte dintr-un grup deţinut de QUALCOMM, lider pe piaţa produselor şi serviciilor digitale mobile bazate pe tehnologia CDMA, şi Saudi Oger, fond de investiţii din Orientul Mijlociu.

web design by avantaj net