Zapp înaintează cu viteza în procesul de dezvoltare a reţelei 3G

În cursul procesului de obţinere a licenţei 3G, Zapp şi-a luat anagajamentul de a dezvolta o reţea 3G cu o bună acoperire naţională până la sfârşitul anului 2007. Prima fază a acestui angajament s-a încheiat înainte de scadenţă, în această săptămână, o dată cu plata de către Telemobil a primei rate de 10,5 milioane $ dintr-un total de 35 miloane, valoarea totală a licenţei 3G.

Piermario Di Pietro, CEO Telemobil a declarat: "Câştigarea licenţei a marcat începutul nostru în domeniul serviciilor 3G în România. Fiind primul operator din Romania care a lansat servicii mobile broadband, având o reţea de o calitatea foarte bună şi exploatând latura competitiva dată de inovaţiile noastre în domeniul tehnic şi al serviciilor, ne asumăm acum angajamentul de a construi o reţea 3G aparţinând generaţiei viitoare "the next generation network".

Zapp a început deja să lucreze într-un mod activ cu furnizorii de infrastructură, conţinut şi aplicaţii mobile şi în perioada următoare va face invesţii semnificative în dezvoltarea infrastructurii reţelei şi conţinutului multimedia.

Zapp va oferi servicii 3G ce vor cuprinde atât video şi mobile broadband, cât şi un bogat conţinut multimedia, care va include o varietate largă de ştiri, informaţii actualizate şi divertisment, totul la preţuri foarte accesibile.

"Dorim ca lansarea serviciilor 3G spre sfârşitul anului 2007 să aducă clienţilor noştri cele mai bune servicii 3G de pe piaţă, care să corespundă indeaproape nevoilor şi aşteptărilor utilizatorilor. Acest lucru înseamnă că Zapp are o viziune clară şi în detaliu despre cum trebuie să arate aceste servicii şi ne îndreptăm cu toată viteza înainte, pentru a le face disponibile cât mai curând posibil" a adaugat Piermario Di Pietro, CEO Telemobil.

Despre Zapp

Zapp (www.zapp.ro) este singurul operator de telefonie mobilă din România care oferă servicii de comunicaţii complet integrate, dezvoltate pe o reţea de ultimă generaţie (CDMA2000 în banda de 450 MHz). CDMA este una dintre cele mai avansate tehnologii wireless din lume, dezvoltată şi exploatată comercial de către compania de telecomunicaţii americană QUALCOMM. Zapp face parte dintr-un grup deţinut de QUALCOMM, lider pe piaţa produselor şi serviciilor digitale mobile bazate pe tehnologia CDMA, şi Omnia Holdings Ltd, fond de investiţii din Orientul Mijlociu.

web design by avantaj net