Zapp deschide primul magazin propriu din Suceava

Locuitorii oraşului Suceava şi cei din imprejurimi au acum posibilitatea să beneficeze de produsele şi serviciile oferite de Zapp în sediul reprezentanţei de vânzări ce s-a deschis în strada Ştefan cel Mare, numărul 17, bloc 32, scara A+B.

Noua reprezentanţă de vânzări Zapp este amenajată pe baza unui concept modern, care pune la dispoziţie un spaţiu prietenos şi accesibil, organizat eficient, în concordanţă cu nevoile specifice ale clienţilor. Aici, clienţii au posibilitatea să beneficieze de întreaga gamă de produse şi servicii Zapp, de la încheierea contractelor de abonament pentru voce şi date, cumpărarea de terminale şi accesorii şi până la plata facturii.

"Oricine intră într-un magazin Zapp este consiliat de către personalul nostru în alegerea celui mai potrivit abonament, care să corespundă cel mai bine nevoilor sale de comunicare. Nu dorim doar să vindem, ci şi să fim un bun sfătuitor pentru clienţii noştri, care beneficiază, prin punerea în aplicare a conceptului de magazin Zapp, de cele mai bune servicii de comunicaţii la preţuri competitive" - a declarat Mircea Gîrbovan, Sales Director Zapp.

Deschiderea magazinului Zapp face parte din strategia operatorului de telefonie mobilă de a-şi spori prezenţa în teritoriu şi a veni mai aproape de clienţi. În judeţul Suceava, reprezentanţa de vânzări împreună cu magazinele distribuitorilor asigură suportul necesar pentru accesul locuitorilor zonei la toate produsele şi serviciile Zapp.

Despre Zapp
Zapp (www.zapp.ro) este singurul operator de telefonie mobilă din România care oferă servicii de comunicaţii complet integrate, dezvoltate pe o reţea de ultimă generaţie (CDMA2000 în banda de 450 MHz). CDMA este una dintre cele mai avansate tehnologii wireless din lume, dezvoltată şi exploatată comercial de către compania de telecomunicaţii americană QUALCOMM. Zapp face parte dintr-un grup deţinut de QUALCOMM, lider pe piaţa produselor şi serviciilor digitale mobile bazate pe tehnologia CDMA, şi Omnia Holdings Ltd, fond de investiţii din Orientul Mijlociu.

web design by avantaj net