Zapp aduce internetul de mare viteză în industria de servicii

Zapp anunţă aducerea internetului de mare viteză în industria de servicii, o dată cu lansarea unui nou serviciu în cele 100 de maşini Fly Taxi care deservesc aeroportul internaţional Henri Coandă.

Serviciul oferit este bazat pe tehnologia Hot Spot şi este extrem de simplu de folosit, clienţii neavând nevoie de un card de date, soft sau cunosţinte tehnice pentru a beneficia de o conexiune mobilă broadband. Practic orice aparat wireless de tipul laptop, telefon mobil, Palm sau PDA poate fi conectat cu uşurinţă la sistemul Zapp, beneficiind imediat de o conexiune la internet de mare viteză.

"Zapp s-a concentrat dintotdeauna pe ideea de mobilitate şi continuăm să inovam industria de date mobile prin dezvoltarea şi lansarea unor noi produse şi servicii care fac viaţa clienţilor noştri mobilă, simplă şi mai inteligenta prin faptul că le oferim posibilitatea de a rămâne conectaţi şi de a comunica neîntrerupt indiferent unde se află: la birou, în drum spre o sedinţă sau călătorind prin ţăra." a declarat Mircea Gîrbovan, Director de Vanzari Zapp. "Ideea de mobilitate totală se află şi la baza acestui proiect care esenţialmente oferă acces la interent de mare viteză unor utilizatori mobili şi care se află într-un mijloc de transport în mişcare." a mai adaugat Gîrbovan.

Aceste reţele în mişcare sunt conectate la internet de mare viteză cu ajutorul unui router mobil şi a unui modem care comunică cu reţeaua EV DO Zapp, disponibilă pe toată raza oraşului Bucureşti şi în alte 61 de oraşe din România. Viteza de transmitere a datelor este de până la 2,4 Mbps oferind călătorilor-utilizatori acces la email, date, jocuri, chat , internet banking sau la orice altă activitate pe care o efectuează în mod normal şi frecvent când sunt online, şi toate acestea în timp ce călătoresc între două destinaţii.

Oferind primele 10 minute gratuit şi apoi pentru doar 2$/oră (valoarea cardurilor pre paid disponibile la bordul maşinii), Zapp aduce un nou canal de comunicare în maşină, permiţând călătorilor să se bucure de internet mobil de mare viteză în orice moment şi loc al călătoriei lor.

"Trăim într-o societate caracterizată de nevoia de mişcare frecventă şi rapidă, iar serviciul nostru adresează într-un mod direct cerinţele de comunicare ale persoanelor foarte ocupate care sunt într-o continuă mişcare dar în acelaşi timp este necesar pentru ei să rămână conectaţi în permanenţă, devenind astfel mult mai productivi." explică Gîrbovan. "În plus în decursul timpului am fost cu toţii martori ai evoluţiilor şi inovaţiilor înregistrate de industria auto care au adus în maşină funcţii din viaţă de acasă sau de la birou: CD, radio, redare filme etc. În aceste condiţii era doar o chestiune de timp până când şi internetul de mare viteză devenea parte integrantă a acestui mediu." a mai adaugat Gîrbovan, Director de Vânzări în Zapp.

web design by avantaj net