Z810i - primul telefon mobil Zapp cu Internet de mare viteză, Bluetooth şi MP3 Player

Zapp anunţă primul său telefon cu tastatură culisantă (Sliding), Z810i, ce oferă clienţilor posibilitatea de a avea concomitent servicii de voce şi acces la Internet de mare viteză (de până la 2.4 Mbps) pe acelaşi terminal.

Totodată, Z810i este primul terminal Zapp care beneficiază de conectivitate Bluetooth, prin care utilizatorii au posibilitatea de a conecta o cască fără fir la telefonul mobil, de a transfera orice tip de fisier atât între telefoane, cât şi către PC. Mai mult decât atât, şi conexiunea la Internet poate fi realizată prin intermediul Bluetooth, eliminând astfel necesitatea unui cablu de date.

Dotat cu MP3 Player încorporat, Z810i are un spaţiu de 32 MB disponibil pentru stocarea fişierelor audio şi a imaginilor. Datorită căştilor stereo incluse în pachet şi difuzorului, telefonul beneficiază de redare de înaltă calitate a fişierelor audio.

Camera foto de înaltă rezoluţie (1.3 Megapixeli) cu blitz şi zoom digital îi oferă utilizatorului posibilitatea să facă fotografii cu rezoluţie de până la 1280x1024 pixeli.

Telefonul permite accesarea serviciului Zapp Me, care îi conferă utilizatorului posibilitatea trimiterii prin e-mail a fotografiilor surprinse, personalizarea telefonului cu noi imagini de fundal, tonuri de apel, jocuri, starea vremii, revista presei, horoscop, cinema, curs valutar, dicţionar EN/RO şi RO/EN, etc.

Telefonul Z810i, dezvoltat de Ubiquam pentru Zapp, permite ambele moduri de conectare la Internet disponibile în reţeaua Zapp, respectiv CDMA 2000 1x (cu viteze de până la 153 Kbps) şi CDMA 1xEV-DO (cu viteze de până la 2.4 Mbps). Browserul NetFront încorporat oferă acces simplu şi rapid la Internet şi la portalul Zapp (www.zappmobile.ro) direct de pe telefonul mobil.

Având o formă modernă, un design atractiv, ecran color TFT cu 262 000 de culori, capabilitate de transfer de date de mare viteză şi dimensiuni reduse (99 x 48 x 24.1 mm şi 115 grame), telefonul Z810i costă între 129 - 229$ în funcţie de tipul abonamentului cu care se achiziţionează, fiind destinat utilizatorilor din segmentul High-end.

Despre Zapp
Zapp (www.zapp.ro) este singurul operator de telefonie mobilă din România care oferă servicii de comunicaţii complet integrate, dezvoltate pe o reţea de ultimă generaţie (CDMA2000 în banda de 450 MHz). CDMA este una dintre cele mai avansate tehnologii wireless din lume, dezvoltată şi exploatată comercial de către compania de telecomunicaţii americană QUALCOMM. Zapp face parte dintr-un grup deţinut de QUALCOMM, lider pe piaţa produselor şi serviciilor digitale mobile bazate pe tehnologia CDMA, şi Omnia Holdings Ltd, fond de investiţii din Orientul Mijlociu.

web design by avantaj net