Telemobil îşi mută sediul central în Bucureşti

Telemobil anunţă mutarea sediului central pe strada Tipografilor nr. 11-15, sector 1, în cadrul complexului de birouri S Park, în baza unui contract de închiriere semnat pe 7 ani.

Personalul Telemobil din Baloteşti aparţinând departamentelor: financiar, marketing, resurse umane, administrativ, corporate affairs, juridic, dezvoltare şi vânzări va fi relocat în noua clădire de birouri cel mai târziu până la mijlocul lunii mai, pe când centrala şi echipa tehnică vor rămâne în sediul actual din Calea Bucureşti 2B Bis, Baloteşti, Ilfov.

"După şase ani în Baloteşti, suntem bucuroşi să ne mutăm sediul principal într-o zonă centrală şi accesibilă şi în acelaşi timp parte a unei importante comunităţi de afaceri din Bucureşti." a declarat Piermario Di Pietro, CEO Telemobil.

Acest proces a fost planificat în două etape. Într-o primă fază, Telemobil şi-a mutat cel mai mare departament, Operaţiuni, în Sema Park urmând ca mutarea sediului central să încheie acest proces de relocare din Baloteşti în Bucureşti.

"Această decizie de relocare are la bază mai multe motive, precum distanţa de oraş, de instituţiile administrative şi de partenerii noştri de afaceri şi condiţiile de trafic din ce în ce mai dificile."a spus Piermario Di Pietro. "În plus această mutare subliniază angajamentul nostru de a continua să ne dezvoltăm şi este parte integrantă a unui plan strategic de a oferi un serviciu de asistenţă pentru clienţi mai bun, de a intensifica profilul nostru comercial şi de a creşte prezenţa Zapp în industria de telecomunicaţii." a adaugat Di Pietro.
Noul spaţiu din S Park se va intinde pe o suprafaţă de 2,000 mp şi va gazdui în jur de 125 de persoane. Pe lângă o suprafaţă mai mare alocată per angajat, de peste 15 mp/persoană, precum şi un acces mai rapid şi facil către oraş, angajaţii Telemobil vor avea la dispoziţie în interiorul complexului o cafeteria, servicii bancare precum şi alte facilităţi viitoare.

Telemobil are peste 750 de angajaţi, mai mult de 75% dintre ei fiind localizati în cele două sedii din Bucureşti şi Ilfov, respectiv Sema Park şi Baloteşti.

Despre Zapp

Zapp (www.zapp.ro) este singurul operator de telefonie mobilă din România care oferă servicii de comunicaţii complet integrate, dezvoltate pe o reţea de ultimă generaţie (CDMA2000 în banda de 450 MHz). CDMA este una dintre cele mai avansate tehnologii wireless din lume, dezvoltată şi exploatată comercial de către compania de telecomunicaţii americană QUALCOMM. Zapp face parte dintr-un grup deţinut de QUALCOMM, lider pe piaţa produselor şi serviciilor digitale mobile bazate pe tehnologia CDMA, şi Omnia Holdings Ltd, fond de investiţii din Orientul Mijlociu.

web design by avantaj net