Parteneriat în premieră între Zapp şi Fujitsu Siemens Computers

Zapp împreună cu Fujitsu Siemens Computers anuntă un parteneriat de vară deosebit de atractiv, care vizează serviciile de date Zapp Online şi care oferă cumpărătorilor de laptopuri Fujitsu Siemens Computers conexiune nelimitată la internet de mare viteză pentru doar 29$/lună şi un modem gratuit.

Asocierea dintre un furnizor de servicii mobile şi un furnizor de soluţii şi servicii IT constituie o premieră pe piaţa IT&C din România şi aduce cumpăratorilor de laptopuri marca Fujitsu Siemens Computers avantaje extraordinare, oferindu-le conexiune broadband nelimitată şi modemuri la preţuri promoţionale. În plus, cumpărătorii vor primi gratuit şi o cameră web marca Fujitsu Siemens Computers.

Promoţia se desfaşoara în perioada 15 iulie - 15 septembrie 2007 şi include orice model de laptop Fujitsu Siemens Computers aflat în oferta distribuitorilor autorizaţi sau în magazinele specializate de produse IT&C. Special pentru aceasta promoţie, Fujitsu Siemens Computers recomandă laptop-urile din gama Amilo Pro, datorită performanţelor ridicate şi a funcţionalitaţiilor special concepute pentru a răspunde nevoilor de business ale companiilor mici şi mijlocii, prin conexiuni mobile de mare viteză, calitate de vârf, fiabilitate şi design la preţuri deosebit de atractive.

După achiziţionarea laptopului, clientul poate beneficia imediat de o conexiune broadband nelimitată şi modemuri la preţuri promoţionale, plus o cameră web gratuită, prin simpla prezentare a bonului de casă sau a facturii originale în oricare dintre magazinele Zapp sau Zapp's Partner.

Clienţii care vor da curs acestei oferte pot să opteze pentru oricare dintre cele şapte tipuri de abonamente de servicii de date oferite de Zapp: 100Mb, 200 Mb, 500Mb, 1Gb sau abonamentele cu tarifare la timp de 5 sau 15 ore, beneficiind pe loc de reduceri importante la modemuri. Astfel pentru un abonament de 1 an reducerea este de 19$, pe când pentru un abonament de 2 ani reducerea este de 39$ la preţul original al unui modem. Abonamentul Zapp Online Unlimited beneficiază de un preţ special, 29$ lună, iar modemul Z010 este gratuit.

Despre Zapp
Zapp (www.zapp.ro) este singurul operator de telefonie mobilă din România care oferă servicii de comunicaţii complet integrate, dezvoltate pe o reţea de ultimă generaţie (CDMA2000 în banda de 450 MHz). CDMA este una dintre cele mai avansate tehnologii wireless din lume, dezvoltată şi exploatată comercial de către compania de telecomunicaţii americană QUALCOMM. Zapp face parte dintr-un grup deţinut de QUALCOMM, lider pe piaţa produselor şi serviciilor digitale mobile bazate pe tehnologia CDMA, şi Omnia Holdings Ltd, fond de investiţii din Orientul Mijlociu.

Despre Fujitsu Siemens Computers :
Fujitsu Siemens Computers este cel mai important furnizor european de soluţii şi servicii IT, cu o concentrare strategică pe produsele, serviciile şi soluţiile Mobility and Dynamic Data Center din generaţia următoare.

Având o platformă şi un portofoliu de servicii de excepţie, oferta noastră acoperă o gamă largă, de la dispozitive handheld până la desktop-uri, şi soluţii şi servicii pentru infrastructura IT a companiilor. Compania Fujitsu Siemens Computers este prezentă în toate segmentele importante ale pieţei din Europa, Orientul Mijlociu şi Africa, prin divizia de servicii care acoperă acum 170 de ţări din întreaga lume.

Prin forţa, inovaţiile şi puterea de acoperire a acţionarilor noştri, Fujitsu Limited şi Siemens AG, ne asigurăm că satisfacem necesitaţile clienţilor noştri: companii mari, mici şi de dimensiuni medii, şi utilizatori finali. Pentru a fi în concordanţă cu standardele internaţionale pentru responsabilitatea socială corporativă, compania Fujitsu Siemens Computers este membru al asociaţiei United Nations Global Compact. Pentru mai multe informaţii despre Fujitsu Siemens Computers, vă rugăm să vizitaţi: www.fujitsu-siemens.com.

web design by avantaj net