Zapp lansează Zapp FixTel, combinaţia unică între fix şi mobil

Zapp anunţă lansarea serviciului inovator Zapp FixTel, care poate înlocui cu succes soluţiile de telefonie fixă, permiţând accesul la comunicaţii de voce şi date la costuri minime.

Serviciul este oferit prin intermediul telefonului Z1110, primul telefon fix wireless din oferta Zapp. Z1110 dispune de un ecran LCD, ce oferă accesibilitate rapidă la toate funcţiile meniului şi operare uşoară de către orice utilizator, în timp ce antena externă conferă o intensitate mare a semnalului recepţionat.

Zapp FixTel este disponibil pe baza de abonament lunar în valoare de 5 USD (fără TVA) şi include 100 de minute de convorbiri în reţea. În plus, serviciul Zapp FixTel oferă acces la tarife excelente: 0,03 USD/minut pentru apelurile in retea, 0,04 USD/minut pentru apelurile catre RomTelecom si 0,15 USD/minut pentru apelurile catre alte retele. De asemenea, fiecare abonat al serviciului poate opta pentru maxim 7 numere favorite din reteaua Zapp, convorbirile cu numerele alese fiind tarifate cu 0,02 USD/minut.

In fiecare luna, numarul minutelor de convorbiri in retea poate fi majorat prin intermediul minutelor bonus acordate pentru apelurile primite din afara retelei. Astfel, pentru fiecare minut de apel primit din afara retelei, abonatul beneficiaza gratuit de un minut de apel in reteaua Zapp.

Telefonul Z1110 are incorporat un modem de mare viteza (153,6 kbps) si poate fi conectat la computer prin intermediul unui cablu USB pentru acces la Internet, navigare si transfer de date.

Abonatii Zapp FixTel care au si un telefon mobil Zapp primesc o singura factura pentru toate serviciile. In plus, in functie de vechimea pe care o acumuleaza in retea, abonatii beneficiaza de bonusuri de fidelitate. Serviciul este functional imediat dupa semnarea contractului de abonament si nu presupune costuri de instalare.

Despre Zapp
Zapp (www.zapp.ro) este singurul operator de telefonie mobila din Romania care ofera servicii de comunicatii complet integrate, dezvoltate pe o retea de ultima generatie (CDMA2000 in banda de 450 MHz). CDMA este una dintre cele mai avansate tehnologii wireless din lume, dezvoltata si exploatata comercial de catre compania de telecomunicatii americana QUALCOMM. Actionarul principal al Zapp este Inquam Limited, companie internationala care are drept obiect de activitate furnizarea de servicii in domeniul retelelor mobile de comunicatii. Actionarii semnificativi ai Inquam sunt QUALCOMM, lider pe piata produselor si serviciilor digitale mobile bazate pe tehnologia CDMA, si Omnia Holdings Ltd, fond de investitii din Orientul Mijlociu.

Pentru informatii suplimentare, va rugam sa contactati:
e-mail: pr@zapp.ro

web design by avantaj net