Zapp lansează modemul wireless Z020

Zapp anunţă lansarea comerciala a modemului Z020, soluţia optimă de conectare wireless la Internet prin serviciul Zapp Internet Express, care oferă cel mai rapid transfer de date mobil din România, de până la 2,4 Mbps pentru download şi de 153,6 kbps pentru upload.

Având un design compact, asigurat de dimensiunile reduse, respectiv 100 mm x 56 mm x 14 mm, şi de greutatea de numai 61 grame, modemul Z020 este disponibil în culorile roşu, argintiu şi negru. Instalarea şi folosirea modemului se fac uşor şi rapid, cu ajutorul aplicaţiei Zapp Internet Express Dialer, inclusă în pachet. De asemenea, aplicaţia permite vizualizarea mesajelor SMS primite. Alimentarea modemului se poate face prin încărcător sau prin intermediul cablului USB, cu ajutorul căruia se conectează la calculator/laptop, existând în plus posibilitatea achiziţionării bateriei Li-Ion 1660 mAh.

Modemul Z020 este disponibil comercial atât pentru Zapp Internet Express, serviciul de acces la Internet pe baza de abonament, cât şi pentru Zapp Internet Express Card, care permite accesul la Internet pe bază de cartelă preplătită. Pe lângă avantajele pe care le oferă Zapp Internet Express - navigare pe Internet la viteze broadband şi mobilitate - utilizatorii serviciului prepaid Zapp Internet Express Card beneficiază şi de flexibilitatea oferită de cartelele preplătite cu credit în ore de navigare pe Internet.

Zapp Internet Express este primul serviciu wireless broadband la nivel naţional, bazat pe tehnologia CDMA 2000 1xEV-DO (Evolution Data Optimized), care permite transferuri de date cu viteze de până la 2,4 Mbps, fiind disponibil în Bucureşti şi municipiile reşedinţă de judeţ. În restul ariei de acoperire, modemul wireless Z020 funcţionează în tehnologie CDMA 1x, care permite transferul de date cu viteze de până la 153,6 kbps.

Despre Zapp
Zapp (www.zapp.ro) este singurul operator de telefonie mobilă din România care oferă servicii de comunicaţii complet integrate, dezvoltate pe o reţea de ultimă generaţie (CDMA2000 în banda de 450 MHz). CDMA este una dintre cele mai avansate tehnologii wireless din lume, dezvoltată şi exploatată comercial de către compania de telecomunicaţii americană QUALCOMM. Acţionarul principal al Zapp este Inquam Limited, companie internaţională care are drept obiect de activitate furnizarea de servicii în domeniul reţelelor mobile de comunicaţii. Acţionarii semnificativi ai Inquam sunt QUALCOMM, lider pe piaţa produselor şi serviciilor digitale mobile bazate pe tehnologia CDMA, şi Omnia Holdings Ltd, fond de investiţii din Orientul Mijlociu.

Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm să contactaţi:
e-mail: pr@zapp.ro

web design by avantaj net