Zapp Internet Express introduce accesul la Internet nelimitat în timp

Zapp anunţă lansarea abonamentelor Zapp Internet Express cu tarifare la volum, cu ajutorul cărora utilizatorii pot naviga în voie, fără restricţii de timp.

Zapp Internet Express cu tarifare la volum este disponibil în cinci variante de abonament care permit utilizatorului să îşi aleagă cel mai potrivit abonament în funcţie de nevoia de consum. Astfel pentru o taxă lunară de 10/ 15/ 25/ 35/ 65 USD (plus TVA), utilizatorii au la dispoziţie 100 MB/ 200 MB/ 500 MB/ 1GB/ 5 GB incluse în abonament. Tarifarea traficului de date se face la 1KB. Traficul adiţional se tarifează unic, cu 0,25 USD/MB.

Zapp Internet Express (www.zapp.ro) este primul serviciu wireless broadband la nivel naţional, bazat pe tehnologia CDMA 1xEV-DO (Evolution Data Optimized), care permite transferuri de date cu viteze de până la 2,4 Mbps. Serviciul este disponibil în Bucureşti, în toate cele 40 de oraşe resedinţă de judeţ precum şi în: Buftea, Caransebeş, Câmpina, Carei, Găeşti, Gheorgheni, Hunedoara, Costineşti, Eforie Nord, Jupiter, Mamaia, Mangalia, Năvodari, Olimp, Poiana Braşov, Predeal, Sebeş, Sinaia, Buşteni, Snagov, Tg. Secuiesc.

Portofoliul Zapp Internet Express mai cuprinde abonamentul cu tarifare la timp, disponibil în 3 variante de abonament: 9/19/39 USD (plus TVA) utilizatorii având la dipoziţie 5/15/100 ore acces Internet incluse, precum şi noul pachet pachetul preplătit în valoare de 89 USD (plus TVA) care include modem-ul Z020 şi 23 ore de acces Internet.

web design by avantaj net