Z1130 - noul telefon fix wireless de la Zapp

Zapp anunţă lansarea telefonului fix wireless Z1130, o soluţie optimă pentru accesul la comunicaţii voce şi date, care nu necesită conectare la o linie fixă.

Z1130 este disponibil pentru Zapp FixTel, serviciul care poate înlocui cu succes soluţiile de telefonie fixă, permiţând accesul la comunicaţii de voce şi date la costuri minime. Telefonul fix wireless Z1130 dispune de un ecran LCD, ce oferă accesibilitate rapidă la toate funcţiile meniului şi operare uşoară de către orice utilizator. Antena externă conferă o intensitate mare a semnalului recepţionat, motiv pentru care Z1130 poate fi folosit cu succes şi în zonele în care un telefon mobil nu are aceleaşi performaţe. Terminalul este dotat cu agendă cu 99 de locaţii de memorie, apelare rapidă pentru toate numerele din agendă, acces la registrul de apeluri şi la serviciul de mesaje scrise. În plus, telefonul Z1130 are încorporat un modem de mare viteză (153,6 kbps) şi poate fi conectat la computer prin intermediul unui cablu USB pentru acces la Internet, navigare şi transfer de date.

Z1130 funcţionează în tehnologie CDMA 450 MHz, în interiorul ariei de acoperire Zapp. Pentru abonaţii Zapp care au prezenţă în reţea mai mare de un an, telefonul este disponibil şi prin programul de fidelitate Zapp Compliment.

Despre Zapp

Zapp (www.zapp.ro) este singurul operator de telefonie mobilă din România care oferă servicii de comunicaţii complet integrate, dezvoltate pe o reţea de ultimă generaţie (CDMA2000 în banda de 450 MHz). CDMA este una dintre cele mai avansate tehnologii wireless din lume, dezvoltată şi exploatată comercial de către compania de telecomunicaţii americană QUALCOMM.

Zapp face parte dintr-un grup deţinut de QUALCOMM, lider pe piaţa produselor şi serviciilor digitale mobile bazate pe tehnologia CDMA, şi Omnia Holdings Ltd, fond de investiţii din Orientul Mijlociu.

web design by avantaj net