Tarife mai mici pentru apelurile internaţionale

Zapp anunţă reducerea tarifelor pentru apelurile internaţionale, care devin acum mult mai accesibile pentru abonaţii săi. Astfel, pentru pachetul Internaţional Standard, apelurile către ţările din Zona 0 sunt tarifate cu 0,49 USD/minut, faţă de 0,6 USD/minut până acum, iar cele către ţările din Zona 1 de tarifare costă 0,79 USD/minut, faţă de tariful anterior de 0,95 USD/minut.

De asemenea, şi pentru Upgrade Internaţional, destinat abonaţilor Zapp care utilizează în mod intensiv serviciul pentru apeluri internaţionale, tariful pentru convorbirile adiţionale către Zona 1 de tarifare devine 0,79 USD/minut, faţă de 0,95 USD/minut.

Cu Internaţional Standard abonaţii Zapp pot apela cele mai variate destinaţii de pe glob. În funcţie de aria internaţională, aceştia beneficiază de tarif unic pentru destinaţii mobile şi fixe. Zonele de tarifare sunt împărţite după cum urmează: Zona Internaţională 0 - 130 de destinaţii, Zona Internaţională 1 - restul lumii, mai puţin destinaţiile prin satelit, Zona Internaţională 2 - 7 destinaţii.

Upgrade Internaţional permite efectuarea de convorbiri internaţionale la tarife şi mai bune cu cele 130 de ţări aflate în Zona Internaţională 0. În acest caz, apelurile sunt diferenţiate în funcţie de tipul destinaţiei, respectiv 0,19 USD/minut pentru destinaţii fixe şi 0,29 USD/minut pentru destinaţii mobile, excepţie făcând cele către SUA şi Canada, care se tarifează unic, cu 0,19 USD/minut. Accesul la serviciul Upgrade Internaţional se acordă în baza plăţii unei taxe lunare în valoare de 3 USD, care se adaugă oricărui abonament Zapp de voce.

Despre Zapp

Zapp (www.zapp.ro) este singurul operator de telefonie mobilă din România care oferă servicii de comunicaţii complet integrate, dezvoltate pe o reţea de ultimă generaţie (CDMA2000 în banda de 450 MHz). CDMA este una dintre cele mai avansate tehnologii wireless din lume, dezvoltată şi exploatată comercial de către compania de telecomunicaţii americană QUALCOMM. Zapp face parte dintr-un grup deţinut de QUALCOMM, lider pe piaţa produselor şi serviciilor digitale mobile bazate pe tehnologia CDMA, şi Omnia Holdings Ltd, fond de investiţii din Orientul Mijlociu.

Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm să contactaţi:
e-mail: pr@zapp.ro

web design by avantaj net