Zapp te conectează la generaţia următoare de tehnologii

Zapp, primul furnizor de servicii de comunicaţii mobile în banda largă la nivel naţional, oferă vizitatorilor CERF 2005 o experienţă unică a capabilităţilor 3G ale reţelei sale CDMA2000 1xEV-DO.

Astfel, la standul Zapp pot fi testate zilnic soluţii avansate de date, precum transmisiile video mobile live de înalta calitate pe laptop şi PDA, sau aplicaţiile Zapp Me, care transformă telefonul mobil într-un instrument util în activitatea de zi cu zi, dar şi în asigurarea distractiei şi amuzamentului.

"Ca lider în promovarea tehnologiilor de ultimă oră, Zapp vine la CERF cu soluţii inovatoare, care asigură libertate de comunicare şi mobilitate totală utilizatorilor săi. Prezenţa Zapp la CERF 2005 demonstrează încă o dată deschiderea companiei către viitor, către gasirea şi implementarea celor mai performante soluţii de comunicare", a declarat Cuneyt Turktan, Preşedintele Consiliului Director Zapp.

Zapp participă cu stand propriu (Complexul Expoziţional Romexpo, Pavilion 17, stand 7100) la cea de-a 14-a ediţie a CERF, ce se desfasoară în perioada 20-24 aprilie 2005. Cele mai noi tehnologii care stau la baza serviciilor avansate oferite de Zapp vor face în fiecare zi obiectul unor sesiuni de demonstratii la stand. Astfel, vizitatorii vor putea testa soluţia Zapp EV-DO/Wi-Fi, care permite accesarea wireless a Internetului cu ajutorul laptopurilor dotate cu card Wi-Fi şi a dispozitivelor PDA, prin intermediul unui access point ce are încorporat un modem Z010.

În plus, la standul Zapp sunt prezente aplicaţiile ce alcătuiesc catalogul Zapp Me, reprezentat metaforic printr-un chioşc de difuzare a presei, ce semnifică multitudinea de opţiuni pe care le oferă acest serviciu bazat pe tehnologia BREW. Vizitatorii pasionaţi de cele mai noi tehnologii vor putea testa soluţia Push-to-talk, care transformă telefonul mobil într-o staţie de emisie-recepţie, permitând efectuarea rapidă şi facilă de apeluri individuale sau în grup.

Zapp a pregătit şi un concurs cu cadouri atractive, la care vizitatorii pot participa prin completarea unei cărti poştale cu impresii despre standul Zapp. Marele premiu este un modem Z010, plus un abonament Zapp Internet Express 100 pe un an.

Despre Zapp

Zapp (www.zapp.ro) este singurul operator de telefonie mobilă din România care oferă servicii de comunicaţii complet integrate, dezvoltate pe o reţea de ultimă generaţie (CDMA2000 în banda de 450 MHz). CDMA este una dintre cele mai avansate tehnologii wireless din lume, dezvoltata şi exploatată comercial de către compania de telecomunicaţii americană QUALCOMM.

Acţionarul principal al Zapp este Inquam Limited, companie internaţională care are drept obiect de activitate furnizarea de servicii în domeniul reţelelor mobile de comunicaţii. Acţionarii semnificativi ai Inquam sunt QUALCOMM, lider pe piaţa produselor şi serviciilor digitale mobile bazate pe tehnologia CDMA, şi Omnia Holdings Ltd, fond de investiţii din Orientul Mijlociu.

Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm să contactaţi:
e-mail: pr@zapp.ro

web design by avantaj net