Zapp susţine proiectul de reîntegrare socială a copiilor obligaţi să muncească, iniţiat de organizaţia Salvaţi Copiii

Aflat la prima sa participare în calitate de sponsor principal al Festivalului Brazilor de Crăciun, Zapp a participat şi la licitaţia organizată în scopuri caritabile, adjudecându-şi un brad creat de artistul plastic Leon Mocanu.

În plus, Zapp a asigurat suportul tehnic pentru prelicitaţie. Aceasta s-a desfăşurat online, prin intermediul unei aplicaţii software dezvoltatate de specialiştii Zapp şi a înlesnit urmărirea în timp real a sumelor pe care invitaţii l-au licitat pentru a stabili preţul de pornire al fiecărui brad. Astfel, prezentatorul Andi Moisescu a putut urmări pe laptop preţul stabilit pentru fiecare brad în parte. Este primul an în care licitaţia beneficiază de suport tehnic care să înlesnească licitaţia.

Bradul licitat de Zapp este creaţia artistului plastic Leon Mocanu. Alcătuit din globuri de sticlă de Murano, într-un aranjament colorat, preţios, încărcat cu speranţa de a ajuta cât mai mulţi dintre copiii care trebuie să muncească - în loc să trăiască bucuriile copilăriei, să meargă la şcoală - bradul a fost adjudecat contra sumei de 5.000 de euro.
Zapp apreciază bradul cumpărat, lucrarea artistică urmând să fie amplasată la sediul central, unde va rămâne expusă în viitor.

În cadrul ediţiei din acest an a Festivalului Brazilor de Crăciun au fost licitaţi cincisprezece brăduţi unicat, creaţi de designeri şi companii renumite. Fondurile provenite din licitaţia brazilor însumează 155.000 euro si vor fi folosite de organizaţia Salvaţi Copiii pentru continuarea programului de reintegrare socială a copiilor care au fost obligaţi să muncească, prin susţinerea unui nou Centru Educaţional, care va fi deschis în parteneriat cu Direcţia Generală de Asistenţă Socială a Sectorului 1. De asemenea, o parte din fonduri vor ajuta Salvaţi Copiii să dezvolte noi activităţi artistice şi sportive pentru copiii care deja frecventează Centrul Educaţional al organizaţiei, precum şi alţi copii aflaţi în dificultate.

Despre Zapp
Zapp (www.zapp.ro) este singurul operator de telefonie mobilă din România care oferă servicii de comunicaţii complet integrate, dezvoltate pe o reţea de ultimă generaţie (CDMA2000 în banda de 450 MHz). CDMA este una dintre cele mai avansate tehnologii wireless din lume, dezvoltată şi exploatatş comercial de către compania de telecomunicaţii americană QUALCOMM. Acţionarul principal al Zapp este Inquam Limited, companie internaţională care are drept obiect de activitate furnizarea de servicii în domeniul reţelelor mobile de comunicaţii. Acţionarii semnificativi ai Inquam sunt QUALCOMM, lider pe piaţa produselor şi serviciilor digitale mobile bazate pe tehnologia CDMA, şi Omnia Holdings Ltd, fond de investiţii din Orientul Mijlociu.

Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm să contactaţi:
E-mail: pr@zapp.ro

web design by avantaj net