Zapp lansează un nou telefon cu cameră încorporată - Z530i

Zapp anuntă lansarea unui nou telefon dotat cu cameră foto, blitz şi zoom digital, Z530i, primul model din oferta Zapp fără antenă externă. Fotografiile realizate cu ajutorul camerei foto încorporate în telefonul Z530i au o rezoluţie de 640x480 pixeli şi pot fi vizualizate direct pe ecranul cu 65.000 de culori al terminalului, pot fi trimise pe e-mail direct de pe telefon sau pot fi descărcate pe calculator.

Telefonul Z530i beneficiază de un design modern şi atractiv, are dimensiuni compacte (107 x 45 x 17 mm), cântăreşte 105 grame şi este disponibil în culorile argintiu, titanium şi negru. Z530i beneficiază de o gamă largă de funcţii utile: calendar, calculator, cronometru, registru apeluri, tonuri distinctive în funcţie de apelant, ora pe glob, jocuri. Telefonul dispune de tonuri de apel polifonice pe 32 de canale. Agenda cuprinde 500 de locaţii a câte 3 numere de telefon şi o adresă de e-mail. Bateria Li-Ion de 950mAh conferă telefonului Z530i un timp de convorbire de 150 minute şi timp de stand-by de 120 ore.

Z530i are încorporat browserul Net Front, care permite accesul la Internet direct de pe telefon. Telefonul Z530i este compatibil BREW, astfel că utilizatorii pot trimite pozele făcute cu telefonul direct pe e-mail, folosind aplicaţia eMail by Zapp din catalogul Zapp Me. Utilizatorii au acces pe noul terminal şi la aplicaţiile Taxi, eCare şi Browser by Zapp, urmând ca în curând să poată accesa de pe telefonul Z530i toate aplicaţiile Zapp Me - jocuri, tonuri de apel, imagini de fundal etc.

Noul telefon este disponibil în toate magazinele proprii Zapp şi în cele ale partenerilor, la preţul de 99 USD (fără TVA) pentru toate tipurile de abonament.

Despre Zapp
Zapp (www.zapp.ro) este singurul operator de telefonie mobilă din România care oferă servicii de comunicaţii complet integrate, dezvoltate pe o reţea de ultimă generaţie (CDMA2000 în banda de 450 MHz). CDMA este una dintre cele mai avansate tehnologii wireless din lume, dezvoltată şi exploatată comercial de către compania de telecomunicaţii americană QUALCOMM. Acţionarul principal al Zapp este Inquam Limited, companie internaţională care are drept obiect de activitate furnizarea de servicii în domeniul reţelelor mobile de comunicaţii. Acţionarii semnificativi ai Inquam sunt QUALCOMM, lider pe piaţa produselor şi serviciilor digitale mobile bazate pe tehnologia CDMA, şi Omnia Holdings Ltd, fond de investiţii din Orientul Mijlociu.

Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm să contactaţi:
E-mail: pr@zapp.ro

web design by avantaj net