Zapp lansează serviciul eCare

Zapp anunţă implementarea unui nou serviciu online destinat clienţilor săi, eCare, disponibil pentru toţi abonaţii Zapp prin intermediul portalului ZappMobile.

"Serviciul eCare inovează pe piaţa românească modul în care utilizatorii pot interacţiona cu un furnizor de servicii de telecomunicaţii. Practic, prin intermediul Internetului, abonaţii Zapp deţin controlul asupra conturilor lor de client", a declarat Valentin Nagacevschi, Senior Manager Billing Zapp.

Folosind secţiunea eCare din portalul ZappMobile, abonaţii Zapp pot afla în orice moment detalii despre factura şi costul serviciilor pe care le-au utilizat şi pot consulta istoricul ultimelor plăţi efectuate. De asemenea, facturile pot fi descărcate în format PDF semnate electronic sau pot fi primite gratuit pe e-mail prin selectarea opţiunii respective în portal.

În plus, aplicaţia permite realizarea online a unor operaţiuni importante, cum ar fi restricţionarea unui telefon în caz de pierdere sau furt şi redirecţionarea apelurilor. Tot cu ajutorul eCare, utilizatorii pot afla răspunsuri la cele mai frecvente întrebări legate de produsele şi serviciile Zapp, fără a mai apela serviciul de relaţii cu clienţii, sau pot solicita să fie sunaţi de un specialist de la Zapp. De asemenea, utilizatorii pot trimite feedback direct din portal specialistilor Zapp, urmând să primească în timp util răspuns din partea acestora.

"Prin eCare, Zapp sporeşte transparenţa legată de serviciile acordate clienţilor, astfel că aceştia pot controla mult mai atent şi direct costurile de comunicaţii. În cazul clienţilor care au o flotă de telefoane, eCare se transformă într-un instrument rapid şi eficient de control a fiecărui terminal în parte", a mai spus Valentin Nagacevschi.

Serviciul eCare se va dezvolta continuu cu noi caracteristici, care vor oferi clienţilor o experienţă cât mai bună în utilizarea serviciilor Zapp.

Despre Zapp
Zapp (www.zapp.ro) este singurul operator de telefonie mobilă din România care oferă servicii de comunicaţii complet integrate, dezvoltate pe o reţea de ultimă generaţie (CDMA2000 în banda de 450 MHz). CDMA este una dintre cele mai avansate tehnologii wireless din lume, dezvoltată şi exploatată comercial de către compania americană de telecomunicaţii QUALCOMM.
Acţionarul principal al Zapp este Inquam Limited, companie internaţională care are drept obiect de activitate furnizarea de servicii în domeniul reţelelor mobile de comunicaţii. Acţionarii semnificativi ai Inquam sunt QUALCOMM, lider pe piaţa produselor şi serviciilor digitale mobile bazate pe tehnologia CDMA, şi Omnia Holdings Ltd, fond de investiţii din Orientul Mijlociu.

Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm contactaţi:
e-mail: pr@zapp.ro

web design by avantaj net