Zapp lansează primul serviciu prepaid de acces mobil la Internet în bandă largă din România

Zapp lansează primul serviciu de acces la Internet broadband mobil pe bază de cartelă preplătită, Zapp Internet Express Card.

Pe lângă avantajele pe care le oferă Zapp Internet Express - navigare pe Internet la viteze broadband şi mobilitate - utilizatorii noului serviciu prepaid beneficiază şi de flexibilitatea oferită de cartelele preplătite cu credit în ore de navigare pe Internet. Pachetul Zapp Internet Express Card include un modem Z010 şi o cartelă care oferă 40 ore de navigare pe Internet timp de 6 luni de la data activării acesteia. Preţul pachetului este de 175 USD (fara TVA).

După consumarea orelor de navigare pe Internet oferite în pachetul iniţial, utilizatorul poate alege una dintre cartelele preplătite cu credit de 10/30/50 USD, care includ 7/23/40 de ore de navigare pe Internet şi au perioada de valabilitate de 2/4/6 luni de la data activării cartelei.
Accesul la Internet se face pe baza unui nume de utilizator şi a unei parole, ce se găsesc pe fiecare cartelă, sub o bandă de secretizare. Pachetele Zapp Internet Express Card sunt disponibile în magazinele Zapp.

Serviciul Zapp Internet Express este bazat pe tehnologia CDMA 2000 1xEV-DO, care oferă cel mai rapid transfer de date mobil din România, cu viteză de download de până la 2,4 Mbps.

Despre Zapp
Zapp (www.zapp.ro) este singurul operator de telefonie mobilă din România care oferă servicii de comunicaţii complet integrate, dezvoltate pe o reţea de ultimă generaţie (CDMA2000 în banda de 450 MHz). CDMA este una dintre cele mai avansate tehnologii wireless din lume, dezvoltată şi exploatată comercial de către compania de telecomunicaţii americană QUALCOMM.
Acţionarul principal al Zapp este Inquam Limited, companie internaţională care are drept obiect de activitate furnizarea de servicii în domeniul reţelelor mobile de comunicaţii. Acţionarii semnificativi ai Inquam sunt QUALCOMM, lider pe piaţa produselor şi serviciilor digitale mobile bazate pe tehnologia CDMA, şi Omnia Holdings Ltd, fond de investiţii din Orientul Mijlociu.

Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm să contactaţi:
E-mail: pr@zapp.ro

web design by avantaj net