Zapp Internet Express oferă bonus amatorilor de viteză

Zapp anuntă lansarea ofertei promoţionale Zapp Internet Express, prin care toţi cei care optează în perioada 20 aprilie - 30 iunie 2005 pentru un abonament la acest serviciu beneficiază de preţul special de 69 USD pentru modemul Z010, precum şi de bonusuri de 50 de ore de acces la Internet pentru Zapp Internet Express 15, respectiv 100 de ore pentru Zapp Internet Express 100. Bonusul se acordă la activare şi se reportează de la o lună la altă, până la epuizare, în limita a 12 luni.

Zapp Internet Express este primul serviciu de comunicaţii mobile în bandă largă la nivel naţional, bazat pe tehnologia CDMA2000 1xEV-DO (Evolution Data Optimized), care permite transferuri de date cu viteze de până la 2,4 Mbps. Cu Zapp Internet Express utilizatorii au posibilitatea să descarce fişiere muzicale şi video, să primească fotografii online, să-şi acceseze e-mailul sau reţeaua privată de la birou, în condiţii de mobilitate totală, la un nivel avansat al securităţii comunicării.

Serviciul Zapp Internet Express este disponibil în reţeaua comercială Zapp în două variante: Zapp Internet Express 15 (abonament lunar 19 USD, 15 ore de Internet incluse) şi Zapp Internet Express 100 (abonament lunar 39 USD, 100 de ore de Intenet incluse). Traficul suplimentar de date se tarifează cu 2 cenţi/minut.

Despre Zapp
Zapp (www.zapp.ro) este singurul operator de telefonie mobilă din România care oferă servicii de comunicaţii complet integrate, dezvoltate pe o reţea de ultimă generaţie (CDMA2000 în banda de 450 MHz). CDMA este una dintre cele mai avansate tehnologii wireless din lume, dezvoltată şi exploatată comercial de către compania de telecomunicaţii americană QUALCOMM.

Acţionarul principal al Zapp este Inquam Limited, companie internatională care are drept obiect de activitate furnizarea de servicii în domeniul reţelelor mobile de comunicaţii. Acţionarii semnificativi ai Inquam sunt QUALCOMM, lider pe piaţa produselor şi serviciilor digitale mobile bazate pe tehnologia CDMA, şi Omnia Holdings Ltd, fond de investiţii din Orientul Mijlociu.

Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm să contactaţi:
e-mail: pr@zapp.ro

web design by avantaj net