Zapp 14All - un nou abonament de la Zapp

Zapp anunţă lansarea noului abonament Zapp 14All (Zapp One For All), destinat cu predilecţie segmentului de consumatori individuali. Pentru o taxă lunară de abonament de 4 USD, abonaţii pot beneficia de tariful unic 0.14 USD/minut, atât în reţea, cât şi în afara reţelei, indiferent de oră sau zi.

Cu noul plan tarifar Zapp 14All utilizatorii pot vorbi oricând cu partenerii de afaceri, familia sau prietenii, chiar dacă aceştia sunt clienţi ai altor reţele naţionale. Pe lângă tariful unic, Zapp 14All oferă acces permanent la Internet şi servicii cu valoare adaugată. Mai mult decât atât, utilizatorii au la dispoziţie două opţiuni, Upgrade 4 Zapp (taxă lunară 1 USD) şi Upgrade 4 Fix (taxă lunară 2 USD), care reduc considerabil costurile convorbirilor iniţiate către toate numerele din reţeaua Zapp, respectiv din reţeaua naţională fixă. Cu oricare din aceste opţiuni comunicarea se face la un tarif special, de numai 0,04 USD/minut, indiferent de ziua şi ora apelului.

Pentru primul minut al fiecărei convorbiri se percepe în plus o taxă de conectare a apelului de 0.05 USD, care se aplică pentru toate convorbirile (transmisii de voce) efectuate în regim naţional.

Până la 31 mai 2005, cei care optează pentru un abonament Zapp 14All pot achiziţiona terminalul Z110 la un preţ promoţional de 19 USD.

Despre Zapp

Zapp este singurul operator de telefonie mobilă din România care oferă servicii de comunicaţii complet integrate, dezvoltate pe o reţea de ultimă generaţie (CDMA2000 în banda de 450 MHz). CDMA este una dintre cele mai avansate tehnologii wireless din lume, dezvoltată şi exploatată comercial de către compania de telecomunicaţii americană QUALCOMM.

Acţionarul principal al Zapp este Inquam Limited, companie internaţională care are drept obiect de activitate furnizarea de servicii în domeniul reţelelor mobile de comunicaţii. Acţionarii semnificativi ai Inquam sunt QUALCOMM, lider pe piaţa produselor şi serviciilor digitale mobile bazate pe tehnologia CDMA, şi Omnia Holdings Ltd, fond de investiţii din Orientul Mijlociu.

Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm să contactaţi:
Mihaela Lupu
Head of Corporate Affairs
Telefon: 0788.102.282
e-mail: mihaela.lupu@zapp.ro

web design by avantaj net