QUALCOMM aniverseaza 20 de ani de succes şi implicare comunitară

QUALCOMM Incorporated, pionier şi lider mondial al tehnologiei digitale wireless CDMA, şi-a onorat angajaţii printr-o festivitate aniversară organizată la Stadionul QUALCOMM din San Diego, pentru a marca 20 de ani de inovaţie tehnologică, creştere şi implicare comunitară.

În momentul în care compania se apropie de o schimbare la vârf, urmând ca de la 1 iulie Dr. Paul Jacobs să preia funcţia de director executiv şi Steven Altman pe cea de preşedinte, QUALCOMM a sărbătorit cele două decenii de implicare socială, economică şi filantropica în San Diego, anticipând alţi 20 de ani în fruntea industriei wireless.

"QUALCOMM este recunoscător tuturor angajaţilor, a căror muncă şi implicare în ultimii 20 de ani au transformat compania într-unul din liderii cei mai influenţi ai industriei wireless la nivel global", a declarat Dr. Irwin Jacobs, preşedintele Consiliului Director şi director executiv al QUALCOMM.

"Felicităm QUALCOMM pentru 20 de ani în care a rămas un lider în tehnologie şi o forţă pozitivă în dezvoltarea zonei San Diego. Viziunea QUALCOMM şi încurajarea constantă a dezvoltării de tehnologii avansate au adus recunoaştere globală pentru San Diego ca un centru mondial în inovaţia din domeniul wireless", a declarat Julia Wilson, director executiv al Consiliului pentru Telecomunicaţii din San Diego.

"Pe langa inovatiile tehnologice, angajatii QUALCOMM au contribuit cu dedicatie si compasiune pentru a sprijini comunitatea din San Diego. Implicarea comunitara a fost si va continua sa fie coloana vertebrala a culturii QUALCOMM in drumul nostru spre viitor", a adaugat Dr. Irwin Jacobs.

De la infiinţarea sa, QUALCOMM a promovat activităţile comunitare şi filantropice în rândul angajaţilor săi şi a fost un bun cetăţean corporatist în San Diego, oferind servicii specializate unui număr tot mai mare de organizaţii non-profit. Pe lângă programul de voluntariat al angajaţilor, în fiecare an QUALCOMM donează intre 1% si 2% din profitul sau brut cauzelor comunitare, concentrându-se pe programe ce promovează învăţământul, sănătatea, cultura şi artele.

Programele comunitare ale QUALCOMM au la baza respectul pentru organizaţiile de profil, cooperarea strânsă cu acestea şi creativitatea filantropică. Compania a anunţat la festivitatea din 21 iunie donarea a peste un milion de dolari către patru organizaţii non-profit din zona San Diego - Muzeul Copiilor, Institutul Elementar de Ştiinţă, Şcoala Monarch şi Voci pentru Copii.

"Felicitări QUALCOMM pentru aniversarea a 20 de ani de existenţă şi pentru implicarea sa continuă în rândul comunităţilor locale. Sunt încântat să aflu ce va rezerva viitorul acestei companii şi doresc să văd San Diego progresând continuu", a declarat Susan Davis, reprezentantă în Congresul SUA.

QUALCOMM Incorporated (www.qualcomm.com) este lider în dezvoltarea şi livrarea de produse şi servicii de comunicaţii digitale wireless inovatoare bazate pe propria tehnologie digitală a companiei, CDMA. Având sediul central la San Diego, California, QUALCOMM este inclusă în Indexul S&P 500 şi este o companie din FORTUNE 500, ediţia 2005, fiind listată la bursa Nasdaq, sub simbolul QCOM.

QUALCOMM este o marcă înregistrată a QUALCOMM Incorporated. Toate celelalte mărci aparţin proprietarilor lor de drept.

Contacte QUALCOMM:
Emily Gin Kilpatrick, Corporate Communications
Telefon: 1-858-651-4084
Email: corpcomm@qualcomm.com
sau
Bill Davidson, Investor Relations
Telefon: 1-858-658-4813
Email: ir@qualcomm.com

web design by avantaj net