Promoţii de iarnă de la Zapp

Zapp anuntă lansarea unei noi oferte promoţionale, prin care toţi cei care aleg abonamentul Zapp 500 Anytime până la 31 ianuarie 2006, au posibilitatea să vorbească în reţeaua Zapp cu doar 1 cent /minut (TVA inclus). În plus, în spiritul sărbătorilor care se apropie, toţi abonaţii Zapp vor putea să trimită în luna decembrie mesaje scrise (SMS) cu doar 3 cenţi/mesaj.

Cu Zapp 500 Anytime, clienţii care încheie abonamente în perioada promoţională pentru o perioadă de doi ani, beneficiază de:
- 58% reducere la abonament timp de 6 luni;
- în fiecare lună, pe toată durata contractului, căte 15 minute incluse în valoarea abonamentului, pentru convorbiri în orice reţea naţională;
- preţuri speciale la telefoane: Z110 la 0 USD şi Z710i la 79 USD.

Clienţii care încheie, până la 31 ianuarie 2006, abonamente Zapp 500 Anytime pentru o perioadă de 1 an, beneficiază de:
- 58% reducere la abonament timp de 3 luni;
- în fiecare lună, pe toată durata contractului, câte 15 minute incluse în valoarea abonamentului, pentru convorbiri în orice reţea natională;
- preţ special pentru telefonul Z110 - numai 9 USD.

Preţurile din promoţie conţin TVA.

Despre Zapp
Zapp (www.zapp.ro) este singurul operator de telefonie mobilă din România care oferă servicii de comunicaţii dezvoltate pe o reţea de ultimă generaţie (CDMA2000 în banda de 450 MHz). CDMA este una dintre cele mai avansate tehnologii wireless din lume, dezvoltată şi exploatată comercial de către compania de telecomunicaţii americană QUALCOMM. Acţionarul principal al Zapp este Inquam Limited, companie internaţională care are drept obiect de activitate furnizarea de servicii în domeniul reţelelor mobile de comunicaţii. Acţionarii semnificativi ai Inquam sunt QUALCOMM, lider pe piaţa produselor şi serviciilor digitale mobile bazate pe tehnologia CDMA, şi Omnia Holdings Ltd, fond de investiţii din Orientul Mijlociu.

Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm să contactaţi:
E-mail: pr@zapp.ro

web design by avantaj net