Parteneriat Zapp - Flamingo

Zapp şi Flamingo au încheiat recent un parteneriat comercial prin care serviciul Zapp Internet Express este disponibil şi în magazinele reţelei Flamingo.

Acordul face parte din strategia de dezvoltare a Zapp care doreşte să-şi concentreze eforturile şi pentru atragerea utilizatorilor individuali şi business care au nevoie de soluţii de conectivitate la Internet de mare viteză, de transfer de date, atât în condiţii fixe, cât şi de mobilitate totală. Parteneriatul va permite Zapp să devină mai accesibil pentru consumatorii care doresc soluţii tehnologice de ultimă generaţie pentru accesul la Internet. Zapp Internet Express este primul serviciu de comunicaţii mobile în bandă largă la nivel naţional, bazat pe tehnologia CDMA2000 1x EV-DO (Evolution Data Optimized), care permite transferuri de date cu viteze de până la 2,4 Mbps.

"Suntem încântaţi de colaborarea cu Flamingo, unul dintre cei mai importanţi jucători de pe piaţa IT&C. Experienţa sa de 10 ani în domeniu, precum şi faptul că deţine o cotă importantă din piaţa de IT, sunt argumente solide în dezvoltarea parteneriatului. Magazinele reţelei Flamingo devin acum puncte convergente pentru client, calculator şi soluţia de conectivitate la Internet wireless broadband" - a declarat Constantin Lucescu, Sales Director Zapp.

Noul parteneriat face parte din misiunea Flamingo, lider pe piaţa pentru calculatoare personale şi portabile, să adauge valoare aspiraţiilor clienţilor în decizia de achiziţionare a soluţiilor optime care promovează cele mai recente tehnologii având în centru calculatorul.

"Colaborarea cu Zapp, primul operator care oferă soluţii de conectivitate wireless broadband, reiterează poziţia Flamingo de furnizor de soluţii digitale care facilitează cunoaşterea şi divertismentul. Conceptul de 'Casa Digitală' promovat de Flamingo integrează acum şi serviciul care permite accesul la conţinutul digital" - a declarat Cătălin Pătrăsescu, Marketing Manager Flamingo Internaţional.

Reţeaua de distribuţie Zapp este formată din 22 de magazine proprii şi cca. 200 de parteneri cu peste 300 de puncte de prezenţă în mai mult de 80 de oraşe din ţară.

Despre Zapp
Zapp (www.zapp.ro) este singurul operator de telefonie mobilă din România care oferă servicii de comunicaţii complet integrate, dezvoltate pe o reţea de ultimă generaţie (CDMA2000 în banda de 450 MHz). CDMA este una dintre cele mai avansate tehnologii wireless din lume, dezvoltată şi exploatată comercial de către compania americană de telecomunicaţii QUALCOMM.
Acţionarul principal al Zapp este Inquam Limited, companie internaţională care are drept obiect de activitate furnizarea de servicii în domeniul reţelelor mobile de comunicaţii. Acţionarii semnificativi ai Inquam sunt QUALCOMM, lider pe piaţa produselor şi serviciilor digitale mobile bazate pe tehnologia CDMA, şi Omnia Holdings Ltd, fond de investiţii din Orientul Mijlociu.

Despre Grupul Flamingo
Flamingo este o companie certificată ISO 9001, atât pentru distribuţia de produse IT şi Consumer Electronics cât şi pentru proiectarea şi producţia de calculatoare. În România firma deţine o reţea de 80 de magazine IT şi Consumer Electronics şi filiale în 41 de oraşe.
Conform datelor furnizate de IDC, Flamingo îşi întăreşte poziţia de lider pe piaţa IT din România, numărul calculatoarelor asamblate în acest an urmând să atingă 60.000 unităţi, ceea ce va reprezenta o cotă de piaţă de 25% din totalul sistemelor asamblate în România.
Din grupul Flamingo face parte cea mai importantă companie de distribuţie a produselor IT şi Consumer Electronics de pe piaţa românească - Flamingo Distribution Center, ce deserveste în prezent un număr de 1.500 clienţi activi şi acoperă întreg teritoriul ţării prin parteneri locali şi prin cele 4 puncte de vânzare regionale, fiecare beneficiind de personal şi depozit dedicat.
Începând din anul 1999, Flamingo are o prezenţă activă şi în plan internaţional, având în prezent subsidiare în Bulgaria, Croaţia, Olanda, Ungaria, Macedonia, Moldova, Serbia şi Muntenegru.
Grupul Flamingo a realizat în anul 2003 o cifră de afaceri totală de 72M USD şi are în vedere o creştere continuă a cifrei de afaceri, estimată să atingă în anul 2006 valoarea de 180M USD.

Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm să contactaţi:
e-mail: pr@zapp.ro
sau
presa@flamingo.ro
Telefon: +40 21 2362003
Fax: +40 21 2362005
Web: www.flamingo.ro, www.fdc.ro şi www.flamingo.info

web design by avantaj net