Facturile Zapp, plătite prin ePay

Zapp anunţă lansarea serviciului ePay, prin care abonaţii săi au posibilitatea să-şi plătească direct din portalul ZappMobile factura lunară aferentă serviciilor Zapp furnizate.

Pentru a putea utiliza serviciul ePay, abonatul Zapp trebuie să aibă cont de utilizator în portalul www.zappmobile.ro şi un card bancar de tip MasterCard sau Visa. Pentru fiecare plata efectuată cu ajutorul ePay, utilizatorului i se va percepe o taxă modică de 1 USD, sumă ce se va regăsi pe factura din luna ulterioară plaţii. ePay este un serviciu cu valoare adaugată care completează aplicaţia eCare, lansată anul acesta, aplicaţie ce asigură managementul contului de client prin intermediul Internetului (vizualizarea facturii, restricţionarea telefonului, informaţii despre planul tarifar pentru care s-a optat etc).

ePay este o soluţie complexă şi securizată pentru plata facturii pe Internet, prin care abonaţii Zapp beneficiază de siguranţă şi confort în desfăşurarea tranzacţiilor online.

Serviciul ePay utilizează soluţia tehnică performantă de plăţi online dezvoltată de compania GECAD ePayment, membră a Grupului GECAD. ePayment este o tehnologie securizată care permite efectuarea de plăţi prin Internet cu card bancar. ePayment facilitează transferul securizat al banilor din contul beneficiarului către cel al furnizorului prezent pe Internet.

GECAD ePayment este una dintre cele mai importante companii care activează în România în domeniul eCommerce.

Despre Zapp
Zapp (www.zapp.ro) este singurul operator de telefonie mobilă din România care oferă servicii de comunicaţii complet întegrate, dezvoltate pe o reţea de ultimă generaţie (CDMA2000 în banda de 450 MHz). CDMA este una dintre cele mai avansate tehnologii wireless din lume, dezvoltată şi exploatată comercial de către compania de telecomunicaţii americană QUALCOMM. Acţionarul principal al Zapp este Inquam Limited, companie internatională care are drept obiect de activitate furnizarea de servicii în domeniul reţelelor mobile de comunicaţii. Acţionarii semnificativi ai Inquam sunt QUALCOMM, lider pe piată produselor şi serviciilor digitale mobile bazate pe tehnologia CDMA, şi Omnia Holdings Ltd, fond de investiţii din Orientul Mijlociu.

Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm să contactaţi:
E-mail: pr@zapp.ro

web design by avantaj net