Zapp NextOffice în Mamaia

Turiştii aflaţi pe Litoral până în data de 20 august a.c. au prilejul să experimenteze plăcerea şi lejeritatea comunicării cu partenerii de afaceri, colegii de birou sau prietenii, în cele trei centre Zapp NextOffice deschise pe plajele Bikini Beach, Cafe del Mar şi La Cucaracha din staţiunea Mamaia.

Fiecare centru Zapp NextOffice este echipat cu toate dotările unui birou modern: telefoane, laptopuri cu acces la Internet şi e-mail, imprimantă.

Vizitatorii celor trei centre Zapp NextOffice îşi pot activa gratuit un cont propriu de e-mail în portalul www.zappmobile.ro şi pot caştiga o croazieră pe mare cu yachtul Zapp, pentru două persoane. De asemenea, primesc un voucher care oferă reducere de 25% la cumpararea unui telefon Z510 sau Z710i, până la 30 septembrie a.c., din oricare magazin Zapp din ţară.

Zapp NextOffice este o demonstraţie a beneficiilor de care se pot bucura la ora actuală toţi abonaţii Zapp, mulţumită reţelei CDMA. Conceptul "NextOffice" propune înlocuirea biroului traditional, fix, cu libertatea de a alege locul în care vrei să lucrezi, pentru a te putea bucura cu adevarat atât de MOBILITATE, dar şi de RELAXARE.

Despre Zapp
Zapp este singurul operator de telefonie mobilă din România care oferă servicii complete de comunicaţii de voce şi date, dezvoltate pe o reţea de ultimă generaţie (CDMA2000 1x în banda de 450 MHz). Code Division Multiple Access (CDMA), una dintre cele mai avansate tehnologii wireless din lume, este dezvoltată şi exploatată comercial de compania americană QUALCOMM. Acţionarul principal al Zapp este Inquam Limited, companie internaţională care are drept obiect de activitate furnizarea de servicii în domeniul reţelelor mobile de comunicaţii. Acţionarii semnificativi ai Inquam sunt QUALCOMM, lider pe piaţa produselor şi serviciilor digitale mobile bazate pe tehnologia CDMA, şi fondul de investiţii Omnia Holdings Ltd, din Orientul Mijlociu.

Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm contactaţi:
e-mail: mihaela.lupu@zapp.ro

web design by avantaj net