Zapp lansează Z110 - un telefon simpatic de la prima atingere

Zapp a lansat noul telefon Z110 - mic, usor şi plăcut, cu un design atractiv.

Datorită dimensiunilor compacte (97 mm x 44 mm x 18 mm) şi greutăţii de 90 de grame (inclusiv acumulatorul), poate fi strecurat cu uşurinţă într-un buzunar sau într-o geantă de mâna. Tastatura este uşor de utilizat, iar ecranul cu iluminare albastră (128 x 64 pixeli) poate afişa până la 5 rânduri a 16 caractere.

În plus, terminalul Z110 are agenda cu 200 de locaţii, fiecare cu câte 3 numere de telefon şi o adresă de e-mail. De asemenea, telefonul Z110 dispune de o gamă de funcţii utile, printre care se numară calculatorul, calendarul, cronometrul, alarma, ora pe glob, apelare rapidă, alertă prin vibraţii, tonuri distinctive pentru diverşi apelanţi şi jocuri. Bateria Li-Ion oferă un timp de convorbire de până la 150 de minute şi un timp de standby de până la 180 de ore.

Cu Z110, transmiterea mesajelor SMS se face uşor şi rapid, datorită posibilităţii de introducere predictivă a textului (disponibil atât în limba română, cât şi în engleză). Telefonul are încorporat un modem de mare viteză pentru navigarea pe Internet. Z110 este disponibil în culorile roşu, argintiu şi bleumarin, la preţuri accesibile (29 şi 39 USD, în funcţie de tipul de abonament ales).

Despre Zapp
Zapp (www.zapp.ro) este singurul operator de telefonie mobilă din România care oferă servicii complete de comunicaţii de voce şi date, dezvoltate pe o reţea de ultimă generaţie (CDMA2000 1x în banda de 450 MHz). Code Division Multiple Access (CDMA), una dintre cele mai avansate tehnologii wireless din lume, este dezvoltată şi exploatată comercial de compania americană QUALCOMM. Acţionarul principal al Zapp este Inquam Limited, companie internaţională care are drept obiect de activitate furnizarea de servicii în domeniul reţelelor mobile de comunicaţii. Acţionarii semnificativi ai Inquam sunt QUALCOMM, lider pe piaţa produselor şi serviciilor digitale mobile bazate pe tehnologia CDMA, şi fondul de investiţii Omnia Holdings Ltd, din Orientul Mijlociu.

Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm contactaţi:
E-mail: pr@zapp.ro

web design by avantaj net